PlayStation VR2 are designul prezentat în sfârşit de Sony

Scris de | 23 februarie, 2022
PlayStation VR2 are designul prezentat în sfârşit de Sony

Sony a anunţat deja PlayStation VR2, dar în mod curios a făcut asta fără a ne oferi şi imagini cu headsetul său VR. Am văzut totuşi fotografii cu controllerul Sense, iar acum vedem în sfârşit cum arată şi noua cască VR pentru PS5.

Sony afirmă că dispozitivul a fost conceput şi gândit simultan cu PlayStation 5, aliniindu-se cu el la nivel de design. Se vede asta inclusiv la nivelul coloritului, care seamănă. Gadgetul necesită o conexiune pe bază de cablu la consolă, via USB-C şi vine cu un design mai subţire şi mai uşor decât al predecesorului. Aduce şi suport 4K HDR şi gaming la 90 sau 120 Hz, cu eye tracking superior şi unghi de vizualizare de 110 grade.

Există şi un mecanism cu care ajustam lentilele şi un design complet nou pentru aerisire. Controllerele primesc feedback haptic inspirat de controllerul DualSense de la PS5. Dacă vă uitaţi cu atenţie, elemente de design vor aminti şi de headsetul Pulse 3D. Banda ce fixează casca pe cap este una simplă şi ajustabilă, iar acea ajustare a lentilelor menţionată mai sus schimbă distanţa dintre ochi şi lentila pentru a optimiza clarittatea imaginii. Sony a lucrat aşa mult la reducerea răului de mişcare, că a şi brevetat tehnologia aferentă.

Încă nu ştim preţul şi disponibilitatea lui PS VR2, dar sunt şanse mari să vină până la final de an.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena