Care au fost cele mai vizionate filme și seriale în prima săptămână de HBO Max în România

Scris de | 17 martie, 2022
Care au fost cele mai vizionate filme și seriale în prima săptămână de HBO Max în România

Pe 8 martie, HBO Max a ajuns oficial în România, la pachet cu o nouă aplicație, mult mai bună decât cea a predecesorului HBO Go, dar și cu o mulțime de producții noi, aflate sub tutela celor de la Warner Bros și HBO, precum Matrix, DC, Dune, sau serialele HBO Originals.

Astfel, prima săptămână de disponibilitate a HBO Max în România a oferit utilizatorilor, pe lângă o ofertă de abonare foarte avantajoasă, și filme și seriale disponibile în premieră pe platformele de streaming, precum Matrix: Resurrections, Dune sau serialul Peacemaker. Cei de la JustWatch au realizat și un top al celor mai populare filme și seriale de pe noua platformă, urmărite în perioada 08.03 – 14.03.

Astfel, cea mai urmărită peliculă de pe HBO Max în prima săptămână a sa în România a fost Matrix: Resurrections filmul recent al studiourilor Warner Bros care a avut premiera în cinematografele din România în luna decembrie, fiind astfel o producție foarte nouă. Top 3 a fost completat de producțiile The Little Things și Passengers. Remarcabile mai sunt și prezența chiar în afara topului 3 a lui Dune, film nominalizat la 10 Premii Oscar, precum și a animației Finding Nemo, cel mai „bătrân” film din listă și preferatul multor copii probabil în prima săptămână de HBO Max.

În ceea ce privește serialele, cel mai popular titlu a fost producția HBO Originals My Brilliant Friend, un serial italian ajuns la al treilea sezon. Locul doi a fost ocupat de serialul The Girlfriend Experience, iar top 3 a fost completat de From the Earth to the Moon, o producție din 1998, câștigătoare a trei premii Emmy, care spune povestea programului spațial al SUA de la începuturile sale până la ultima misiune pe Lună. Producțiile recente încep abia de pe locul 4, ocupat de serialul românesc Ruxx, urmat pe 5 de Raised by Wolves.

Etichete: , , , , , , ,