Apple răspunde la plângerile privind calitatea slabă a camerei care afectează Mac Studio

Scris de | 18 martie, 2022
Apple răspunde la plângerile privind calitatea slabă a camerei care afectează Mac Studio

În urmă cu mai bine de o săptămână, Apple a lansat noul Mac Studio și Studio Display la evenimentul său Peek Performance, promovând configurația ca o modalitate prin care creatorii pot construi „studioul visurilor lor”.

 Cu toate acestea, se pare că utilizatorii au întâmpinat probleme cu Studio Display, care vine cu un preț premium, care începe de la 1.599 USD.

Problema principală pare să fie camera web de 12 megapixeli a monitorului, Joanna Stern de la The Wall Street Journal raportând că, de fapt, calitatea imaginii a fost mai proastă decât MacBook Pro de 14 inchi, monitorul LG de doi megapixeli și iPhone 11.

Ea a spus că, în realitate, camera web a făcut-o în mod constant să arate ca „steaua unui videoclip din anii ’90, filmat în casă” și că „a produs imagini granulate și spălate”. Și mai mult, îi lipseau atât de multe detalii încât îi amintea de camera de pe un BlackBerry vechi.

În urma feedback-ului nu atât de pozitiv, un purtător de cuvânt al Apple a declarat că reprezentanții companiei au „descoperit o problemă în care sistemul nu se comportă așa cum era de așteptat” și va „face îmbunătățiri într-o viitoare actualizare de software”.

Sperăm că Apple va reuși să îmbunătățească drastic calitatea camerei web în viitoarea sa actualizare, sau ar putea vedea feedback și mai dur de la utilizatorii care au plătit pentru achiziția deocamdată dezamăgitoare.

Etichete: , ,