Huawei Mate X3, cel mai nou telefon pliabil Huawei are specificaţiile dezvăluite

Scris de | 25 martie, 2022
Huawei Mate X3, cel mai nou telefon pliabil Huawei are specificaţiile dezvăluite

Huawei nu se mulţumeşte doar cu telefonul pliabil Huawei P50 Pocket, iar acum pregăteşte şi un telefon pliabil cu diagonală mare. E vorba despre Huawei Mate X3, care a primit scăpări importante în ultima săptămână.

A apărut în baza de date a celor de la TENAA, în vreme ce zvonacul Digital Chat Station a dezvăluit că produsul va debuta în 2022. Huawei Mate X3 păstrează în bună parte designul predecesorului şi vine cu un panou cu refresh rate crescut, probabil de 120 Hz. Dacă ne luăm după trendurile actuale, atunci vom avea parte de refresh rate ridicat şi pe ecranul extern. Terminalul are şi o baterie de 4500 mAh cu încărcare de cel puţin 55W.

La interior Huawei a ales să integreze un procesor Kirin 9000 4G, care se găsea şi pe Huawei Mate 40 Pro. Rulează Harmony OS 2.0.1, doar dacă e posibil că dacă produsul mai întârzie să vedem chiar HarmonyOS 3.0 la bord. Huawei Mate X2 4G a sosit în China în iunie 2021, cu un ecran de 6.45 inch la exterior un OLED de 90 Hz, în vreme ce la interior se afla un OLED pliabil de 8 inch cu refresh rate de 90 Hz.

Avea camere quad în spate, cu senzor principal de 50 MP, în vreme ce bateria de 4500 mAh se încarcă la 55W. Posibil ca Huawei să pună camera selfie sub ecran de această dată şi să ne ofere şi suport pentru stylus, pentru a concura cu Samsung Galaxy Z Fold 3 şi Galaxy Z Fold 4. Huawei tinde şi să pluseze la capitolul zoom faţă de rivalii pliabili.

Etichete: , , ,

Sursa: sparrowsnews