Vivo prezintă teasere pentru prima sa tabletă şi primul telefon pliabil

Scris de | 26 martie, 2022
Vivo prezintă teasere pentru prima sa tabletă şi primul telefon pliabil

Vivo e cea mai nouă companie care intră în segmentul telefoanelor pliabile şi în segmentul tabletelor, iar compania a oferit teasere cu privire la produsele viitoare. Pe 28 martie Vivo va organiza un eveniment, în cadrul căruia vă anunţa aceste noi terminale… şi nu sunt puţine!

Dispozitivul cu cele mai multe detalii dezvăluite este Vivo Pad, o tabletă cu ecran de 11 inch, care are câteva imagini deja dezvăluite. Ea impresionează prin mărimea modulului foto din spate uriaş pentru o tabletă. Include 2 sau 3 senzori şi un bliţ LED. Tableta va sosi cu stylus şi husă cu tastatură integrată, are procesor Snapdragon 870 şi ecran IPS sau OLED cu refresh rate de 120 Hz. Integrează difuzoare quad, 8 sau 12 GB RAM şi vine cu tehnologie Dolby Vision şi Dolby Atmos. Va avea şi o baterie de 8040 mAh, care se încarcă la 44W.

Camera selfie are 8 MP, iar cea din spate include un senzor de 13 MP şi unul de 8 MP ultrawide.

Vivo X Fold va fi primul telefon pliabil Vivo, despre care nu ştim mare lucru, în afară de imaginea teaser pe care o vedeţi în articol. Ar trebui să semene mai mult cu Galaxy Z Fold 3 decât cu Galaxy Z Flip 3. Va avea procesor Snapdragon 8 Gen 1, ecrane OLED, baterie de 4600 mAh şi încărcare la 80W.

Vivo X Note va fi un telefon flagship cu ecran de 7 inch 2.5K, procesor Snapdragon 8 Gen 1, camera quad, 8 sau 12 GB RAM şi o abterie de peste 4500 mAh cu încărcare tot la 80W. Posibil să aibă şi stylus, având în vedere numele Note.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice