Samsung anunță lansarea unei noi serii Smart Monitor M8

Scris de | 28 martie, 2022
Samsung anunță lansarea unei noi serii Smart Monitor M8

Samsung a anunțat astăzi cea mai recentă serie de Smart Monitor, M8, cu un design modern și patru culori noi – Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue și Spring Green – disponibil în dimensiunea de 32 inci cu rezoluție UHD și cameră SlimFit Cam.

Lansată pentru prima dată în noiembrie 2020, seria Smart Monitor de la Samsung simbolizează familia primelor ecrane do-it-all din lume, concepute pentru utilizatorii care își doresc un produs capabil să ofere atât funcționalitate, cât și divertisment acasă. Nefiind doar un monitor tradițional, M8 le permite utilizatorilor să se bucure și de o varietate de servicii OTT, precum Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ și Apple TV prin Wi-Fi, fără a fi nevoie să se conecteze la PC sau TV.

Smart Monitor M8 are o grosime de 11,4 mm, noul model fiind cu aproximativ trei sferturi mai subțire decât modelele anterioare. Spatele este plat, iar gama de culori în care este disponibil face ca integrarea sa în diferite camere să fie extrem de ușoară.

Interfața de utilizator Workspace oferă serviciile necesare pentru a funcționa pe un singur ecran, ajutând utilizatorii să se conecteze wireless la un computer Windows sau Mac și să utilizeze eficient o gamă largă de funcții utile, precum Samsung DeX, Apple AirPlay 2 și serviciul cloud Microsoft 365, precum și mirroring de pe smartphone pe M8.

Smart Monitor M8 are o cameră SlimFit Cam, magnetică și detașabilă, care se poate atașa la monitor, păstrând spațiul de birou îngrijit, fără fire inestetice. Camera SlimFit Cam dispune, de asemenea, de funcții de urmărire a feței și de zoom automat, identificând rapid fața unei persoane și focalizând automat pe subiect. Monitorul acceptă aplicații de chat video, precum Google Duo, permițând utilizatorilor să lucreze de la distanță sau să participe la conferințe video de acasă sau de la locul de muncă prin intermediul camerei.

Monitorul mai are și un hub IoT numit SmartThings Hub, unde utilizatorii își pot conecta wireless toate dispozitivele IoT. Aplicația SmartThings permite utilizatorilor să urmărească cu ușurință dispozitivele IoT din întreaga casă, cu ajutorul panoului intuitiv de control al aplicației, care evidențiază toate informațiile furnizate de alte dispozitive conectate la M8, inclusiv întrerupătorul de lumină și alimentarea la priză.

Display-ul oferă tehnologie de imagine adaptivă, prin ajustarea automată a luminozității și a temperaturii culorii. M8 include, de asemenea, un suport reglabil pe înălțime și funcționalitate de înclinare. Acesta a câștigat și premiul CES Innovation Awards Honoree din partea CTA (Consumer Technology Association) drept recunoaștere a gamei largi de tehnologii de display.

Samsung Smart Monitor M8 este acum disponibil pentru precomandă la nivel global într-o varietate de culori și specificații.

Etichete: , , ,