Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Buds 3T Pro se lansează în România. Prețuri și disponibilitate

Scris de | 31 martie, 2022
Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Buds 3T Pro se lansează în România. Prețuri și disponibilitate

Odată cu noua serie Xiaomi 12, producătorul a lansat pe piața locală și cel mai scump ceas din portofoliu, Xiaomi Watch S1, dar și o nouă pereche de căști de tip TWS, modelul Xiaomi Buds 3T Pro.

Xiaomi Watch S1 aduce 117 tipuri de antrenamente, cu 19 tipuri de sporturi profesioniste disponibile direct pe ceas. Ceasul detectează automat monitorizare chiar în momentul în care utilizatorul a început mișcarea, pașii sau alergarea, fie că este vorba de o activitate indoor sau outdoor.

Noul ceas Xiaomi Watch S1 are conectivitate cu Strava și Apple Health, ceea ce înseamnă că toate informațiile legate de sănătate, precum nivelul SPO2 (saturația oxigenului din sânge), calitatea somnului, ritmul cardiac etc, vor putea fi legate direct în telefonul tău cu Android sau iOS.

Seria Xiaomi Watch S1 poate iniția și primi apeluri prin Bluetooth și are suport pentru plățile Mastercard prin NFc, deși rămâne de văzut cum va funcționa acest lucru pentru moment în România. Se promite o autonomie de până la 12 zile cu o utlizare moderată sau de până la 24 de zile în modul battery saver.

Ceasul Watch S1 va fi disponibil în România începând cu 14 aprilie în varianta de culoare Silver și Black la prețul de listă de 1.149 lei, în timp ce varianta mai sport, Watch S1 Active ca vosta 849.99 lei și va veni în culorile Space Black, Moon white și Ocean Blue.

Xiaomi Buds 3T Pro sunt noile căști care vin cu noi elemente hardware și software actualizate. Vorbim de un driver dinamic cu magnet dublu de 10 mm și o acoperire secțională DLC, dar și de suport pentru codecul LHDC 4.0.

Căștile au ANC și se asigură o performanță de anulare activă a zgomotului hibridă de până la 40 decibeli. Utilizatorii pot alege unul dintre cele trei moduri ANC sau modul Adaptive, care va permite reglarea sunetului în funcție de nivelul zgomotului ambiental. Dacă vei folosi modul Transparency vei auzi ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Căștile Xiaomi Buds 3T Pro vor fi disponibile începând cu 14 aprilie în variantele Gloss White și Carbon Black la prețul de listă de 749.99 lei.

Etichete: , , , ,