Samsung Galaxy Watch 5 Pro ar putea integra o baterie uriaşă

Scris de | 9 aprilie, 2022
Samsung Galaxy Watch 5 Pro ar putea integra o baterie uriaşă
foto via @ubergizmo.com

Samsung Galaxy Watch 4 a devenit un mega hit în ultimele luni, pe fondul ieftinirilor succesive. După ce a fost atractiv la 999 lei şi la 899 lei, recent a ajuns şi la 600 de lei. Între timp au apărut zvonuri despre Samsung Galaxy Watch 5 Pro, care ar avea o baterie uriaşă.

Watch 4 şi Watch 4 classic au fost apreciate pentru funcţiile de sănătate, fitness, pentru trecerea la WearOS, dar nu şi pentru autonomie. Compania producătoare ştie asta şi vrea să o remedieze. Se pare că generaţia Watch 5 va avea o baterie impresionantă. Ce e inedit e că ea e rezervată unui model Pro, care va fi deasupra lui Watch 5 şi Watch 5 Classic în ierarhia Samsung.

Ceasul Pro va avea o baterie de 572 mAh şi ca să faceţi o idee ce înseamnă asta, un Watch 4 are o baterie de 361 mAh. Asta înseamnă un salt de aproape 60%, care ne-ar garanta 2-3 zile de autonomie, suficient pentru a bate marele rival Apple Watch. Nu totuşi suficient pentru a întrece flagshipurile Huawei Watch care ajung la 14 zile de autonomie. Problema cu un smartwatch cu baterie aşa mare este că îi va creşte mult talia şi greutatea.

Alte zvonuri afirmă că seria Galaxy Watch 5 va include şi un termometru, iar un senzor de temperatura ar ajunge şi pe un viitor model de căşti Galaxy Buds. Utilitatea unui senzor de temperatură trece dincolo de detecţia febrei: e util şi pentru a marca perioada ideală a ovulaţiei, de maximă fertilitate, pentru cuplurile care vor să aibă un copil.

Etichete: , , ,

Sursa: Slashgear