Samsung aduce noi actualizări pentru smartwatch-urile Galaxy Watch4

Scris de | 8 februarie, 2022
Samsung aduce noi actualizări pentru smartwatch-urile Galaxy Watch4

Samsung a anunțat astăzi o nouă actualizare pentru Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic, cu noi îmbunătățiri, cum ar fi antrenamentul avansat pe intervale, conceput pentru orice ciclist sau alergător, un nou program de analiză a somnului și noi informații despre compoziția corporală. Utilizatorii Galaxy Watch4 vor avea acum și mai multe modalități de a-și personaliza device-ul, datorită fețelor de ceas îmbunătățite, precum și o nouă linie de curele elegante.

Cea mai recentă actualizare a compoziției corporale oferă utilizatorilor și mai multe informații despre progresul lor în ceea ce privește sănătatea. Samsung Health va oferi, de asemenea, informații despre compoziția corporală oferite de Centr, un program digital de fitness creat de Chris Hemsworth, pentru a ajuta utilizatorii să-și transforme obiceiurile de sănătate, fitness și mentalitate. În plus, utilizatorii Galaxy Watch4 vor primi 30 de zile de acces complet gratuit la Centr .

Indiferent dacă doriți doar să deveniți activ sau să vă antrenați pentru o cursă viitoare, noua funcție de interval țintă de la Samsung pentru alergători și bicicliști le permite acestora să pre-seteze durata, distanța și numărul de seturi pentru antrenament. De acolo, Galaxy Watch4 te ghidează printr-o sesiune de antrenament de intensitate ridicată cu o serie de antrenamente de mare intensitate intercalate cu antrenamente de intensitate scăzută, ceea ce face ca antrenamentul să aibă un impact mai mare de fiecare dată.

Un nou program de antrenament al somnului îi ajută pe utilizatori să dezvolte obiceiuri de somn mai bune. Urmărind tiparele de somn pe parcursul a șapte zile și completând două chestionare legate de somn, programul atribuie unul dintre cele opt animale simbol care reprezintă tipul de somn al utilizatorului. Apoi, va ghida utilizatorii printr-un program de coaching de patru până la cinci săptămâni, care include misiuni, liste de verificare, articole legate de somn, îndrumări de meditație și rapoarte regulate pentru a sprijini utilizatorii pe măsură ce lucrează pentru îmbunătățirea calității somnului.

În curând, printr-o actualizare suplimentară, utilizatorii vor putea reda muzică prin Wi-Fi sau LTE din aplicația YouTube Music de pe Galaxy Watch4. Aceasta înseamnă că utilizatorii își pot lăsa telefonul și se pot bucura în continuare de artiștii lor preferați în timp ce se antrenează. În plus, Google Assistant va fi disponibil pe seria Galaxy Watch4 în următoarele luni.

De asemenea, utilizatorii își pot instala acum aplicațiile preferate  de pe smartphone lor pe Galaxy Watch4 în timpul configurării inițiale cu o singură atingere, având parte de o experiență excelentă între device-uri.

Această actualizare de software va fi disponibilă prin intermediul aplicației Galaxy Wearable pentru Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic începând cu 9 februarie, data la care are loc Unpacked. Utilizatorii pot achiziționa noile curele de ceas începând cu sfârșitul lunii februarie.

Etichete: , , ,