Samsung prezintă cele mai noi tehnologii Neo QLED 8K la Media Forum 2022

Scris de | 12 aprilie, 2022
Samsung prezintă cele mai noi tehnologii Neo QLED 8K la Media Forum 2022

Cunoscute anterior sub denumirea de Seminarii Tehnice, sesiunile Media Forum au servit, în ultimii 11 ani, drept unica platformă prin intermediul căreia se oferă informații detaliate și o experiență exclusivă de hands-on pentru noile produse. Seminarul virtual global de anul acesta este al treilea eveniment de acest gen, cu participanți din șase regiuni diferite, fiind desfășurat în perioada 11 aprilie – 16 mai 2022.

Samsung introduce astfel noi tehnologii pentru gama 2022, care asigură o conectivitate perfectă pe mai multe dispozitive – cu televizoare și ecrane pe post de hub central pentru stilul de viață conectat. Participanții vor avea ocazia să afle mai multe despre următoarele produse și domenii:

  • Neo QLED 8K: Profitând de LED-urile Quantum Mini și de procesorul Neural Quantum 8K de ultimă generație, televizoarele Samsung Neo QLED 8K 2022 vin cu rețele neuronale extinse, o mapare mai precisă a contrastului pe 14 biți, precum și funcții de upscaling inteligente bazate pe AI, permițând ecranelor să ofere cele mai precise culori și cea mai bună calitate a imaginii de până acum. Noul Smart Hub de la Samsung oferă utilizatorilor o interfață de utilizare redefinită, prin intermediul căreia aceștia pot explora mai ușor conținutul dorit, și o suită de funcții inteligente care permit televizoarelor și ecranelor să fie centrul de control al unui stil de viață conectat.
  • Cele mai bune experiențe de Gaming: televizoarele și ecranele Samsung din gama 2022 oferă una dintre cele mai bune experiențe de gaming de până acum. Noul Gaming Hub este o nouă platformă de explorare a game streaming-ului care face legătura între hardware și software pentru a oferi o experiență perfectă pentru jucători. Noua gamă Neo QLED 2022 vine, de asemenea, cu specificații și caracteristici special gândite pentru o experiență de gaming la nivel superlativ, precum patru porturi HDMI 2.1 compatibile, gaming Motion Xcelerator Turbo Pro 4K 144Hz, Super Ultrawide GameView și Game Bar, transformând experiența de gaming într-una mai dinamică și mai ușor accesibilă.
  • Portofoliu Lifestyle: Portofoliul premiat de televizoare Samsung Lifestyle este echipat cu cele mai noi tehnologii și funcții inteligente pentru a optimiza experiența de utilizare. Funcțiile și aplicațiile, precum modul EyeComfort și Smart Calibration, au fost concepute pentru a oferi una dintre cele mai confortabile și precise experiențe de vizionare, pliate perfect pe stilul de viață și nevoile de zi cu zi ale utilizatorilor, în timp ce noile accesorii oferă într-un mod unic, ecrane de start personalizate.
  • Funcții de sunet și dispozitive: caracteristicile de sunet din gama Samsung 2022 încorporează cele mai recente actualizări hardware și software, oferind o sincronizare perfectă între televizor și soundbar, precum și o experiență de sunet captivantă, generată de Dolby Atmos. În plus, cele mai recente soundbar-uri Samsung – precum noul soundbar Ultra Slim și seria S – și gama Sound Tower oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni pentru experiențe de sunet premium, indiferent de spațiu și locație.
  • Sustenabilitate: Cu gama sa de produse 2022, Samsung își propune să reducă în mod sistematic emisiile generale de gaze cu efect de seră și să faciliteze reciclarea produselor, micșorând, în același timp, impactul generat în faza de producție pentru un viitor mai ecologic. Alături de noua telecomandă SolarCell, care acumulează energie atât de la frecvențele luminoase, cât și de la cele radio , gama de produse 2022 prezintă un ambalaj îmbunătățit, care utilizează cu 90% mai puțină cerneală și elimină toate capsele metalice din procesul de producție.

Etichete: , , , ,