Bang & Olufsen a lansat căştile Beoplay EX, primul său model în stil AirPods

Scris de | 20 aprilie, 2022
Bang & Olufsen a lansat căştile Beoplay EX, primul său model în stil AirPods

Bang & Olufsen e cunoscută pentru căştile sale de calitate, dar mai degrabă cele on ear/over ear, decât cele in ear. Acum intră şi pe piaţa celor care concurează cu AirPods, odată cu lansarea lui Beoplay EX. Aceste căşti promit o potrivire mai bună în ureche decât rivalul Apple, mulţumită unui corp mai compact.

Tija e scurtă, aşa cum se poartă în ziua de azi şi avem şi dopuri din silicon la capăt. B&O Beoplay EX vine cu drivere de 9.2 mm, care deşi nu par foarte mari, sunt cele mai mari oferite de acest brand pe căşti TWS până acum. Avem parte şi de suport Bluetooth 5.2, anulare activă a zgomotului şi certificare IP52 pentru rezistenţa la apă şi praf. Puteţi face pairing cu două dispozitive simultan, iar căştile vin cu un toc de transport şi încărcare.

Suportă încărcare wireless, iar B&O estimează un total de 6 ore de ascultare a muzicii cu ANC pornit. Cu tot cu tocul se ajunge la 20 de ore de autonomie. Produsul suportă Google Fast Pair, Made for iPhone şi Microsoft Swift Pair. O cască are greutate de 6 grame, iar cu tot cu tocul greutatea ajunge la 53 de grame. Căştile sosesc în 3 variante de culoare: albastru/gri, auriu, negru. Tocul e inedit pentru că renunţă la clasicul plastic în favoarea aluminiului.

Produsul e destul de scump pentru ce oferă, la 399 de dolari, cu 100 de dolari mai scump decât AirPods Pro.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget