God of War este disponibil acum prin GeForce NOW

Scris de | 22 aprilie, 2022
God of War este disponibil acum prin GeForce NOW

Anul a început bine pentru gamerii de pe PC, cu God of War ajungând în sfârşit şi pe master race. E drept că necesită şi resurse serioase, deoarece pe un RTX 3050 rulează timid cu puţine FPS-uri. Ei bine, acum îl puteţi juca şi pe un RTX 3080, unul din cloud furnizat de NVIDIA.

Da, God of War a ajuns pe GeForce NOW, ca parte a valului de săptămână asta de lansări în GFN. Puteţi juca aventurile lui Kratos, dacă aveţi jocul cumpărat prin Steam sau Epic Games Store, cu care vă logaţi în GeForce NOW. Jocul a debutat în 2018 pe PS4, ca al optulea titlu în serie şi sequel direct pentru God of War III din 2010. Mută acţiunea în mitologia nordică şi îi asociază şi un sidekick lui Kratos, Atreus.

O schimbare majoră de gameplay este utilizarea unui battle axe în locul celebrelor săbii cu lanţuri. God of War foloseşte şi camera over the shoulder dinamică, faţă de camerele cinematice fixe ale precedentelor jocuri. A sosit pe PC pe 14 ianuarie 2022, iar acum poate fi savurat în 1440p şi la 120 FPS dacă aveţi abonament GeForce NOW cu RTX 3080.

Cel mai nou update GeForce Now aduce o logare mai facilă prin Ubisoft Connect, care până acum cerea contul şi parola de fiecare dată. Acum vei fi logat automat după prima conectare. Avem şi gaming pe laptopuri Apple cu rezoluţie atipică (1600p), acum la rezoluţie nativă.

Iată şi noile jocuri ajunse în GeForce NOW săptămâna asta:

Etichete: , , , ,