Primul joc Warcraft de pe mobil… este o clonă Clash Royale: Arclight Rumble

Scris de | 5 mai, 2022
Primul joc Warcraft de pe mobil… este o clonă Clash Royale: Arclight Rumble

Aveam speranţe mari pentru anunţul Blizzard de pe 3 mai, atunci când trebuia să sosească primul joc Warcraft pentru mobil, dar ele nu s-au concretizat în modul aşteptat. Gurile rele spuneau că vom vedea un WoW pe mobil, sau măcar un soi de MOBA. De fapt primim un tower defense în cel mai bun caz şi o clonă de Clash Royale dacă suntem sinceri.

Noul joc se numeşte Warcraft Arclight Rumble şi nu este chiar primul joc din universul Warcraft ajuns pe mobil, dacă punem la socoteală şi Hearthstone. Simt nevoia să vă amintesc că tot Blizzard scoate luna viitoare şi Diablo Immortal, tot pe smartphone, după 4 ani de aşteptare. Revenind la titlul Warcraft, el are toate şansele să fie gratuit şi va sosi pe Android şi iOS în anumite regiuni în acest an.

Include peste 60 de personaje din universul Warcraft, misiuni single player dintr-o campanie, dar şi misiuni cooperative şi PvP. Peste 70 de misiuni sunt pregătite pentru campania single player, care va fi mai mult de antrenament şi tutorial până la luptă cu alţi gameri. Vor exista şi Dungeon-uri, unde creşte nivelul de dificultate, dar şi Raids şi ghilde de gameri. Personajele arată ca nişte variante mai jucăuşe, machete ale celor din Warcraft, încadrate în 5 categorii: Alliance, Horde, Beast, Undead şi Blackrock. Vor exista şi level up, abilităţi speciale, dar şi acea bară de energie din josul ecranului ca la Clash Royal pentru a chema unităţi.

Evident ele sunt deţinute de voi sub formă de cărţi de jos. Vă puteţi înregistra pentru joc aici.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Polygon