Apple ar putea, în sfârșit, să pună pe ceasul din seria 8 un termometru

Scris de | 6 mai, 2022
Apple ar putea, în sfârșit, să pună pe ceasul din seria 8 un termometru

 

Cu toții așteptăm ca Apple să lanseze un Apple Watch cu capabilități de monitorizare a temperaturii corpului și, conform zvonurilor din interior, în timp ce acel vis ar putea deveni realitate în viitorul apropiat, s-a lovit de câteva probleme pe parcurs.

Reputatul analist tehnologic Ming-Chi Kuo, care a prezis anterior că AirPods Pro 2 al mărcii ar putea veni cu sunet fără pierderi și că iPhone 13 va avea tehnologie prin satelit, a dezvăluit recent că, în timp ce Apple a ratat introducerea acestei funcții în modelele Apple Watch Series 7, din cauza unui algoritm eșuat, este încă posibil să fie adăugat la versiunile viitoare.

Potrivit MacRumors, se pare că gigantul tehnologic s-a confruntat cu probleme cu calibrarea algoritmului responsabil pentru producerea de citiri precise a temperaturii corpului fără utilizarea hardware-ului, deoarece temperatura pielii variază rapid în funcție de mediul înconjurător.

„Apple a anulat măsurarea temperaturii corpului pentru Apple Watch 7, deoarece algoritmul nu a reușit să se califice înainte de a intra în faza EVT (testare de validare a ingineriei) anul trecut”, a spus Kuo într-un tweet.

„Cred că Apple Watch 8 în 2022 ar putea lua temperatura corpului dacă algoritmul poate îndeplini cerințele ridicate ale Apple înainte de producția în masă”.

În mod interesant, Kuo a susținut că Samsung s-a confruntat cu probleme similare cu sistemul său de măsurare și că este puțin probabil ca Galaxy Watch 5 să vină cu această funcție, deoarece compania se confruntă cu aceleași probleme pe care le suferă și Apple.

Cine va fi primul care va lansa funcția mult așteptată cu cele mai recente smartwatch-uri? Indiferent de firmă care sparge prima codul, va fi fără îndoială un pas important înainte pentru gadgeturile din întreaga lume.

 

Etichete: , , , , , ,