Electronic Arts lucrează la un joc Lord of the Rings pentru mobil

Scris de | 10 mai, 2022
Electronic Arts lucrează la un joc Lord of the Rings pentru mobil

Una dintre cele mai aşteptate producţii cinematografice ale anului este cu siguranţă serialul „Lord of The Rings”, care va debuta pe Amazon Prime în toamnă. El nu vine singur, deoarece există multiple proiecte de jocuri LOTR în dezvoltare, iar azi aflăm că şi Electronic Arts pregăteşte unul… pentru mobil.

Jocul va fi un CRPG (collectible role playing game) şi va fi realizat în colaborare cu Middle-Earth Enterprise. Titlul se numeşte The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth şi promite o poveste imersivă, lupte turn based, un sistem complex de colecţionare de itemuri şi o gamă largă de personaje dintr-un univers vast care include The Lord of the Rings şi The Hobbit. Jocul va fi gratuit şi va avea IAP-uri, achiziţii în aplicaţie adică.

Va necesita şi conexiune permanenţă la Internet. EA a confirmat că jocul va intra în beta testing regional limitat în această vară, dar nu a dezvăluit când şi unde. De remarcat că studioul din spatele acestui joc este acelaşi care ne-a adus Star Wars Galaxy of Heroes şi bătăliile sale turn based, plus colecţionarea de personaje. Posibil deci ca gameplayul să fie similar. Acel joc a debutat pe mobil în 2015 şi are deja zeci de milioane de descărcări.

EA publică jocuri legate de universul LOTR încă din 2002, când apărea „The Lord of the Rings: The Two Towers”, axat pe acţiunea din filmul cu acelaşi nume. Ultimul EA LOTR a fost „The Lord of the Rings: Conquest” pentru Nintendo DS, PS3, PC şi Xbox 360. Între timp Warner Bros a pus la treabă serios proprietăţile intelectuale şi a scos 5 jocuri Middle-earth pe Android şi iOS.

Etichete: , , ,

Sursa: Phone Arena