Samsung prezintă noutățile sale în materie de ecrane și noul pas al tehnologiei MicroLED la ISE 2022

Scris de | 10 mai, 2022
Samsung prezintă noutățile sale în materie de ecrane și noul pas al tehnologiei MicroLED la ISE 2022

The Wall 2022 – cea mai mică dimensiune de pixeli pitch prezentată vreodată

Anul acesta la ISE, Samsung va prezenta modelul The Wall 2022 (Seria IWB) – un display Micro LED modular, care oferă experiențe de vizionare captivante într-un format de ecran de mari dimensiuni cu înaltă rezoluție. IWB va fi disponibil în dimensiuni de 0,63 și 0,94 pixeli pitch, 0,63 fiind cea mai mică dimensiune de pixeli pitch din gama The Wall. Noul display este acum disponibil pentru precomandă la nivel global.

Caracteristica micro pixel pitch a IWB oferă cea mai detaliată imagine furnizată de Samsung, precum și o rată de refresh de 120Hz a ecranului, HDR10/10+ și LED HDR. După instalare, The Wall poate fi personalizat într-o varietate de dimensiuni, putând reda filme 4K pentru dimensiunea ecranului de 110 inci, dar și o calitate 8K pentru 220 inci, adaptate nevoilor consumatorilor sau oricărui tip de afaceri. Această rezoluție este îmbunătățită de un procesor Micro AI, care analizează conținutul și optimizează calitatea imaginii.

Dimensiunea totală a cabinetelor a fost mărită, permițând companiilor și consumatorilor să instaleze doar patru cabinete pentru a configura ecranul UHD, ceea ce înseamnă o instalare rapidă și mai eficientă din punct de vedere al costurilor. Cabinetul îmbunătățit susține configurațiile ecranelor mari, de înaltă rezoluție și îmbunătățește calitatea mecanică, facilitând în același timp reglarea sistemului de prindere. Astfel, timpul de instalare a fost redus oferind beneficii semnificative companiilor în comparație cu panourile LED convenționale.

De asemenea, The Wall este echipat cu întreaga tehnologie premium din industrie. În primul rând, acesta prezintă funcția Multi View care permite redarea simultană, din mai multe surse (până la patru surse), toate pe un singur ecran, fără a fi necesar un splitter suplimentar pentru afișarea dinamică a conținutului. În al doilea rând, tehnologia Black Seal încorporată creează o suprafață pentru niveluri de negru mai pure, cu o peliculă cu reflexie ultra-scăzută care a fost aplicată pentru a minimiza reflexia luminii externe.

The Wall All-in-One

The Wall All-in-One (denumirea modelului: IAB), lansat în acest an la Barcelona, este disponibil în trei modele diferite: 4K de 146 inci, 2K de 146 inci și 2K de 110 inci. Rezoluția standard este redată într-un format de 16:9, iar produsul va fi disponibil la nivel global după evenimentul de lansare în cadrul ISE 2022.

Cea mai inovatoare caracteristică a The Wall All-in-One este instalarea convenabilă, care include un sistem de prindere pre-ajustat și un „Frame Kit pre-asamblat.” Acest kit, care simplifică întregul proces, include un cadru decorativ al display-ului cu un design de 16:9 și un player media S-box încorporat, reducând, de asemenea, costul total de achiziție.

The Wall All-in-One oferă un design elegant, cu o grosime a display-ului de 49mm, ajungând în cele din urmă la 59mm cu întreaga instalație atunci când este măsurat de la perete la ecran. În plus, împreună cu procesarea pe 20 biți, tehnologia Black Seal și procesorul Micro AI, două ecrane 4K de 146 inci pot fi instalate unul lângă altul pentru a crea un design de 32:9, cu o caracteristică detașabilă, care formează o întreagă suprafață uniformă.

Display-uri versatile, adaptate cerințelor pieței

Alături de tehnologia Micro LED, Samsung prezintă în cadrul evenimentului ISE o varietate de noi display-uri.

Gama Samsung de ecrane outdoor 2022 (Seria OHA 55 inci, 75 inci) a fost verificată pentru vizibilitatea în aer liber de către Underwriters Laboratories (UL). Construcția subțire permite o instalare ușoară și o performanță pe termen lung prin certificarea IP56, iar hardware-ul său durabil poate funcționa într-o varietate de condiții. Un exemplu de utilizare sunt stațiile de încărcare pentru vehicule electrice (EV), în continuuă creștere datorită expansiunii vânzărilor de vehicule electrice la nivel mondial.

În educație, Samsung continuă să ofere experiențe de învățare hibride. Noul Samsung Flip Pro 2022 (Seria WMB), disponibil în două dimensiuni, 75 și 85 inci, este o tablă interactivă care poate oferi atât profesorilor, cât și studenților, o utilizare îmbunătățită și caracteristici specializate pentru a răspunde nevoilor educaționale în continuă schimbare.

Conectivitatea USB Type-C, recent adăugată modelului Samsung Flip Pro, oferă control video integrat și putere de încărcare de 65W, în timp ce latența tactilă și funcțiile multi touch permit colaborarea simultană pentru până la 20 de persoane. Noul panou de control intuitiv, senzorii de control al luminozității și cele patru difuzoare poziționate în fața și în spatele ecranului îmbunătățesc experiența generală a clasei și permit o comunicare video fără întreruperi într-un mediu de învățământ la distanță sau hibrid. Datorită SmartView+, până la 50 de dispozitive pot fi conectate wireless simultan la display, permițând vizualizarea multiplă a până la patru ecrane, ideal pentru săli de întâlnire mai mari, precum și săli de clasă digitalizate.

Etichete: , , ,