Huawei colaborează cu Delia sub umbrela conceptului #Infinityourself

Scris de | 17 mai, 2022
Huawei colaborează cu Delia sub umbrela conceptului #Infinityourself

Huawei Consumer BG anunţă o colaborare surpriză cu unul dintre cei mai mari artişti din România, Delia Matache. Parteneriatul se face sub umbrela conceptului #Infinityourself, care combină arta cu inovaţia şi tehnologia. Împreună cu Delia, Huawei vine în întâmpinarea celor care caută mereu provocări când vine vorba de ei înşişi.

Huawei nu este străină de colaborări cu artişti de la noi, având ca ambasadori de brand pe Lidia Buble, Selly, dar şi pe Dani Oţil. Nici Delia nu este străină de tehnologie, fiind un pionier al pieselor-NFT în ţara noastră şi făcând o voce comună cu soţul său, Răzvan Munteanu, când vine vorba despre iniţiative legate de criptomonede şi Blockchain. Artista inovează mereu, îşi reinventează show-urile şi pe 1 şi 2 iunie va inaugura conceptul de „Rockadelia”, cu un twist rock dat muzicii sale.

„Delia este un artist complet, iar similaritatea valorilor noastre, care conectează oamenii cu pasiunile lor, ne-a dovedit că acest parteneriat se va potrivi perfect cu misiunea Huawei. Ca artist, trebuie să te reinventezi constant pentru a rămâne relevant pentru diferite generații, valori și tendințe, iar Delia, pe parcursul celor peste 20 de ani de carieră, a reușit acest lucru. Vrem să redefinim direcția de comunicare a Huawei și să evidențiem capacitatea de inovare constantă a brand-ului în ceea ce privește imaginea și produsele, iar în concepția noastră, alături de Delia vom putea atinge acest obiectiv.” declară Sabina Știrb, Marketing Director, Huawei Consumer Business Group.

Delia a făcut câteva şedinţe foto cu produsele Huawei, precum telefonul pliabil Huawei P50 Pocket, un laptop MateBook şi un produs misterios ce nu a fost încă dezvăluit. Ar putea fi un ceas (pentru că Delia vorbeşte des despre sesiunile de jogging din Herăstrău), ar putea fi o pereche de căşti Lipstick Buds… Huawei vrea să ofere un mix intre tehnologie, inovaţie, stil şi design, de aceea are acest nou ambasador.

„Sunt pasionată de tehnologie, de tot ce înseamnă inovație și îmi place să fiu la curent cu tot ce apare nou. Atunci când sunt plecată în călătorii fac video-uri și fotografii din locurile care mă impresionează, ascult mereu muzică, mă uit la filme când sunt plecată în turneu, iar antrenamentele mele zilnice și sesiunile de alergat sunt întotdeauna monitorizate. Practic, tehnologia face parte din viața mea în fiecare moment, așa că parteneriatul cu Huawei a venit firesc și sunt bucuroasă să fac parte din echipă. Suntem gata să începem vara cu energie!” spune Delia.

Etichete: , , , , ,