Alan Wake devine serial, Remedy oferă detalii despre Control 2 şi Alan Wake 2

Scris de | 18 mai, 2022
Alan Wake devine serial, Remedy oferă detalii despre Control 2 şi Alan Wake 2

17 mai a fost o zi de veşti bune pentru fanii titlurilor Remedy, dar nu vă gândiţi la vreun Max Payne 4, ci la două alte jocuri îndrăgite ale companiei. E vorba despre Control şi Alan Wake, ale căror sequel-uri au ieşit la lumină cu extra detalii, plus un bonus legat de un serial Alan Wake.

AMC, creatorul serialelor Walking Dead şi Breaking Bad se pregăteşte să dezvolte un serial Alan Wake. Reţeaua duce lipsă de un serial hit de ceva vreme, de aici şi interesul în lumea jocurilor video. Se mai lucrează şi la un serial bazat pe „Interviu cu un vampir”. Asta în vreme ce HBO lucrează la un serial „The Last of Us”. În altă ordine de idei, Remedy Entertainment a publicat un roadmap, care indică faptul că lucrează la două jocuri Control.

Unul va fi un sequel pentru titlul din 2019, cu numele de cod „Heron”, un joc cu un univers cu o perspectivă mai largă, dar tot în universul Control. Al doilea joc este un spinoff numit „Condor”, care e doar în faza proof of concept (va fi mai light, va sosi şi pe mobil). Heron ar putea să ne ducă în noi dimensiuni ale universului Control, sau chiar să le unească pe toate: cel din Alan Wake cu cel din Control şi cel din Max Payne. Jesse are toate şansele să rămână protagonista în Control 2.

Alan Wake 2, anunţat în 2021 este acum în plină producţie, urmând a fi lansat în 2023. Între timp Alan Wake Remastered nu şi-a primit încă veniturile necesare din drepturi de autor în primul trimestru din 2022. De vreme ce Epic Games a publicat această versiune, sunt şanse mici să ajungă pe Steam.

Etichete: , , , ,

Sursa: Digitaltrends