Huawei Watch Fit 2 a debutat: brăţară de fitness cu ecran de 1.74 inch AMOLED, GPS

Scris de | 19 mai, 2022
Huawei Watch Fit 2 a debutat: brăţară de fitness cu ecran de 1.74 inch AMOLED, GPS

Huawei a anunţat o sumedenie de produse în ultima săptămână, asta la nivel local şi european, dar am avut o surpriză şi internaţional: a debutat Huawei Watch Fit 2. Urmaşul brăţării de fitness care a fost hit acum 2 ani promite să facă senzaţie, cu un ecran AMOLED de 1.74 inch.

Acest smartwatch vine în 3 ediţii: Active, Classic şi Elegant, fabricate din materiale diferite. Ce au în comun este un ecran dreptunghiular unic AMOLED tactil, cu suport Always On Display pentru watch face-uri. Purtabilul oferă certificare 5 ATM, are GPS, Beidou, GLONASS, Galileo şi QZSS pentru poziţionare globală. Evident avem şi senzor pentru puls şi o baterie ce oferă 10 zile de autonomie.

Pe lângă monitorizare puls, există şi senzor pentru saturaţia de oxigen. Huawei Watch Fit 2 are 97 de moduri de fitness şi poate monitoriza somnul, stresul şi ciclul menstrual. Are şi un design nou pentru curea de tip „press to release”, care face curelele mai uşor de înlocuit. Animaţiile pentru ghidurile de fitness au fost îmbunătăţite şi avem ghidaj vocal mai detaliat. Se aplică la 7 tipuri de workout.

Spre deosebire de predecesor, terminalul aduce şi un microfon şi speaker, dar si suport pentru Huawei TODAY, agregator de vreme şi playback muzical. Ceasul măsoară 10.8 mm şi cântăreşte 26 de grame în ediţia Active şi 30 grame în celelalte două. Cu utilizare intensă autonomia scade la 7 zile. Ediţia Active are zona frontală din polimer şi brăţara din silicon. Costă 149 euro. Ediţia Classic are aluminiu şi curea din piele. Costă 199 euro.

Ediţia Elegant combină aluminiu cu o curea milanese, la suma de 249 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena