Xiaomi prezintă căştile Redmi Buds 4 şi Buds 4 Pro, cu drivere de 10 mm, autonomie de 36 de ore

Scris de | 26 mai, 2022
Xiaomi prezintă căştile Redmi Buds 4 şi Buds 4 Pro, cu drivere de 10 mm, autonomie de 36 de ore

Xiaomi a prezentat o sumedenie de produse pe 24 mai, în frunte cu telefoanele Redmi Note 11T Pro şi Redmi Note 11T Pro+, dar şi Redmi Note 11 SE. A debutat şi brăţara de fitness Band 7, dar şi perechile de căşti Redmi Buds 4 şi Redmi Buds 4 Pro. Ce ne rezervă ele aflaţi mai jos.

Ele concurează cu căştile OnePlus Buds Z2 şi Realme Buds, dar nu se duc până acolo încât să concureze cu AirPods Pro. Avem de-a face cu căşti in ear, iar Buds 4 Pro are un design ceva mai compact, fără tijă, în vreme ce Redmi Buds 4 Pro adoptă o tijă şi un design stil AirPods. Ambele modele au dopuri din silicon şi vin pe negru sau alb. Au parte şi de certificare IP54 pentru rezistenţa la apă şi praf.

La bord găsim drivere de 10 mm, iar Buds 4 oferă anulare de zgomot de 35 de decibeli cu ajustare cu AI, în vreme ce Buds 4 Pro anulează zgomotul cu până la 43 de decibeli. Există şi un mod „Transparent”, care lasă să treacă anunţurile de la metrou şi gară sau aeroport. Purtabilele au suport pentru conectivitate Bluetooth 5.2, iar Redmi Buds 4 Pro e prietenos cu gamerii, oferind un mod de latenţă redusă de 59 ms.

Autonomia modelului de bază ajunge la 30 de ore cu tot cu tocul de transport, în vreme ce Redmi Buds 4 Pro ajunge la 36 de ore. Redmi Buds 4 costă 28 de euro, iar Redmi Buds 4 Pro costă 51.7 euro. Le aşteptăm în Europa pe parcursul verii.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Gizmochina