Sony şi Netflix pregătesc un serial Horizon Zero Dawn

Scris de | 28 mai, 2022
Sony şi Netflix pregătesc un serial Horizon Zero Dawn

Sony continuă să îşi extindă colecţia de produse media şi parterniate odată cu un proiect de serial Netflix „Horizon Zero Dawn”. Asta în condiţiile în care serialul „Last of Us” e deja în producţie de ceva vreme la HBO. Se mai lucrează şi la producţii „God of War” şi „Twisted Metal”.

Seria Horizon a fost menţionată de analistul tech şi software David Gibson în aceeaşi zi în care Sony Pictures şi-a prezentat portofoliul business într-un briefing. De remarcat totuşi că serialul nu apărea în acele documente. E interesant cum Sony şi-a răspândit proiectele la reţele rivale: HBO are „Last of Us”, „God of War” ajunge la Amazon Prime, iar Netflix preia „Horizon”. Am fost intrigat să aflu şi că Neil Blomkamp, regizorul apreciatelor filme SF „Elysium” şi „District 9” va produce un serial „Gran Turismo”.

Mai este în pregătire şi un film de lung metraj „Ghost of Tsushima”, în vreme ce serialul „Twisted Metal” are şi distribuţie deja: Anthony Mackie, Neve Campbell, Stephanie Beatriz. În „The Last of Us” îl vom avea pe Pedro Pascal din „Mandalorian” în rolul lui Joel, iar de serial se va ocupa Craig Mazin, care ne-a adus excepţionalul „Chernobyl”. Acel serial va sosi în 2023.

Marea problemă cu Horizon e… cine o va juca pe Aloy. Trebuie să fie o figură inspiraţională, dură, dintr-o bucată şi care să se maturizeze în faţa publicului. Tentaţia e să te gândeşti la actriţe roşcate, la Emma Stone, Jessica Chastain sau poate actriţe mai tinere precum cele din „IT” şi „Stranger Things”. Personal cred că Sophia Lillis din „IT” ar putea fi bună pentru acest rol.

Etichete: , , , ,

Sursa: Polygon