Xiaomi pregăteşte o brăţară de fitness Band 7 Pro

Scris de | 31 mai, 2022
Xiaomi pregăteşte o brăţară de fitness Band 7 Pro

La doar o săptămână după ce a debutat brăţara de fitness Xiaomi Band 7, aflăm că ni s-ar putea pregăti încă o versiune a sa, una Pro. Xiaomi Band 7 Pro ar fi gata pentru o lansare în luna iulie, atunci când e aşteptat să apară şi Xiaomi 12 Ultra.

Xiaomi a anunţat recent parteneriatul cu Leica, gigantul german care a renunţat la parteneriatul cu Huawei şi a trecut în tabăra Xiaomi. El se va manifesta odată cu apariţia lui Xiaomi 12 Ultra în iulie. Tot atunci apare pentru prima dată o versiune Pro a brăţării de fitness Band. Noul model are toate şansele să rămână la diagonala de 1.62 inch a lui Band 7, deja upgrade de la cea de 1.56 inch a lui Band 6.

O noutate ar fi totuşi suportul GPS, ceva ce lipseşte pe modelul anunţat pe 24 mai. Aşteptăm şi un mod Always On Display şi acele Watch Faces 3D, care îşi iau inspiraţia de la wallpaper-urile 3D din MIUI, populare de la MIUI 12 încoace. Confirmarea acestei brăţări de fitness a venit deocamdată doar prin aplicaţia Mi Door Lock, chiar dinainte ca Band 7 cel standard să fie anunţat. Aşteptăm şi o baterie mai mare la bord, un senzor de puls, senzor SpO2, cu puţin noroc şi unul de temperatură şi EKG, deşi acestea ar urca mult preţul şi ar concura cu smartwatch-uri de top.

Band 7 oferă 14 zile de autonomie şi asta fără mod Always On Display. Şanse mari ca Band 7 Pro să aducă un upgrade şi aici, iar unul necesar este la viteza de încărcare (2 ore pe Band 7).

Etichete: , , ,

Sursa: Gizchina