Jocurile Spider-Man de pe PS4 şi PS5 vin pe PC în 2022

Scris de | 4 iunie, 2022
Jocurile Spider-Man de pe PS4 şi PS5 vin pe PC în 2022

Sony a ţinut un eveniment important State of Play la început de iunie 2022, în cadrul căruia a dezvăluit ce ne aşteaptă în acest an când vine vorba despre lansările sale. Avem portări pe PC, jocuri noi şi altele, toate încăpând în mai puţin de o oră.

În lipsa unui E3 vom vedea marile companii ţinând conferinţe de genul pe parcursul verii. Vestea cea mai mare este că Spider-Man Remastered şi Spider-Man: Miles Morales vor fi lansate pe PC. Nu e o surpriză, după ce am văzut până şi Horizon şi God of War apucând-o pe această rută. Următorul mare pas va fi The Last of Us, dar mai e până acolo. Nixxes Software se ocupă de remasterizarea jocului Spider-Man din 2018, iar titlul va fi disponibil pe PC din 12 august 2022.

Spider-Man Remastered vine la pachet cu DLC-ul The City That Never Sleeps, iar Miles Morales vine pe Master Race la toamnă. Titlurile aduc suport pentru controller, dar se pot juca lejer şi cu mouse şi tastatură. Veţi vedea şi setări pentru ray tracing, monitoare ultrawide, preseturi pentru randare şi multe altele. Spider-Man: Miles Morales a sosit pe PS4 şi PS5 în 2020 şi a fost bine primit, deşi considerat mai mult un expansion, fiind destul de scurt.

Sony a anunţat şi că jocurile Spider-Man au vândut peste 33 de milioane de copii la nivel global. A mai fost anunţat şi un remake pentru Resident Evil 4, care vine în martie 2023 şi am văzut un nou trailer pentru jocul VR Horizon Call of the Mountain, care va veni pe PSVR 2. Apoi avem şi un anunţ horror şi nu e vreun Silent Hill, ci The Callisto Protocol, care are vibe de Dead Space.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena