Samsung Galaxy Watch 5 va sosi cu senzor de temperatură, fără versiune Pro cu margine rotativă

Scris de | 4 iunie, 2022
Samsung Galaxy Watch 5 va sosi cu senzor de temperatură, fără versiune Pro cu margine rotativă

O serie de zvonuri şi scăpări despre viitorul ceas flagship Samsung au apărut pe web în ultima săptămână. Întâi am aflat că Samsung Galaxy Watch5 Pro nu va avea o muchie rotativă, apoi am descoperit că vom vedea un senzor de temperatură pe noile ceasuri.

Conform scăpărilor de până acum, Samsung lucrează la 3 modele de smartwatch în cadrul seriei Watch5. Numele lor de cod sunt Heart-S, Heart-L şi Heart-Pro. E vorba despre variante de 40 mm şi 44 mm ale unui model de bază, plus un model Pro. Se pare că Samsung nu ne mai oferă un model Classic de această dată. Vă reamintesc că Galaxy Watch4 Classic avea o muchie rotativă, care ajută la navigare, dar ea dispare pe Seria 5.

Zvonacul Ice Universe confirmă această decizie. Alte ceasuri Samsung au încercat să emuleze acea funcţie hardware la nivel tactil, dar nu le-a ieşit prea bine. Samsung era unică cu acea muchie rotativă, fără a fi copiată de un rival, deci e bizară decizia sa. Revenind la leak-uri, aflăm că Samsung Galaxy Watch5 Pro va aduce un corp din titaniu, cu sticlă de safir şi cu o baterie foarte generoasă de 572 mAh. Sansem mari să vină şi cu un senzor de temperatură, conform celor mai noi zvonuri.

Am văzut deja Huawei şi Fitbit oferind senzori de temperatură pe ceasurile lor şi până şi Apple ia în calcul aşa ceva pentru Apple Watch. Ceasurile noi Samsung sunt aşteptate în august 2022, alături de Galaxy Z Flip 4 şi Galaxy Z Fold 4.

Etichete: , , , ,

Sursa: Sammobile