Samsung lansează monitorul 4K de 240 Hz Odyssey Neo G8 la nivel global

Samsung continuă să extindă seria de monitoare de gaming Odyssey odată cu lansarea modelului Neo G8. Acesta este o raritate: primul monitor 4K cu refresh rate de 240 Hz, iar acum el primeşte o lansare globală. Vine cu o diagonală de 32 inch şi design curbat.

Odyssey Neo G8 este un monitor de 32 inch, cu panou curbat VA şi cu rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli. Are refresh rate de 20 Hz şi timp de răspuns GtG de 1 ms. Este suportată şi o gamă de culoare 95% DCI-P3, iar designul este inspirat de stilul iconicului Neo G9. Monitorul de gaming propune şi suport pentru AMD FreeSync Premium, iar latenţa ultra redusă face produsul tentant pentru gamerii din eSports.

Neo G8 foloseşte tehnologie Quantum Mini LED, permiţând un control foarte fin asupra LED-urilor integrate cu o mare densitate în panou. Astfel gamerii vor vedea scenele întunecate şi luminoase aşa cum au fost ele gândite de dezvoltatori. Quantum HDR 2000 şi luminozitatea de 2000 nits sunt alte plusuri, alături de un contrast ratio de 1.000.000:1. Iluminarea CoreSync din spatele monitorului detectează culoarea ecranului şi o proiectează şi în spate pentru imersiune.

Samsung Odyssey Neo G8 are protecţie anti glare şi anti flexie, un suport ajustabil, care permite şi înclinarea şi pivotarea monitorului. Avem parte şi de VESA mount şi de conectori DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 şi USB 3.0 Up şi Down.