Căştile Huawei FreeBuds Pro 2 ar urma să vină cu drivere duale, tuning Devialet

Scris de | 16 iunie, 2022
Căştile Huawei FreeBuds Pro 2 ar urma să vină cu drivere duale, tuning Devialet

Huawei continuă să ne intrige cu modul său de a lansa produse. Pe de o parte avem căştile Huawei FreeBuds 5i anunţate deja, dar nu există FreeBuds 5. Şi de ceva vreme aşteptăm un succesor pentru Huawei FreeBuds Pro, care întârzie să apară. Azi apar primele informaţii pertinente totuşi despre Huawei FreeBuds Pro 2.

Această a doua generaţie de căşti flagship TWS a companiei ar trebui să debuteze în această lună, cu un preţ de 200 de dolari, acelaşi practicat de FreeBuds Pro la debut. Un mare upgrade va fi trecerea la drivere duale: unul se va ocupa de bas şi celalt de medii şi înalte. Sursele afirmă că vom primi suport pentru frecvente între 14 Hz şi 48.000 Hz.

În plus Huawei ar fi încheiat un parteneriat cu firma franceză Devialet, care se va ocupa de tuning audio. Căştile vor mai aduce şi suport pentru certificare Hi-Res Audio, promiţând o calitate înaltă a sunetului prin Bluetooth. De asemenea a fost creat ceva numit Triple Adaptive Equalizer, care va oferi control mai precis asupra sunetului.

Încă un upgrade important pentru buds implica o anulare activă a zgomotului (ANC), care va scădea cantitatea de zgomot cu 47 de decibeli. Predecesorul scădea zgomotul cu până la 40 decibeli. Acum vor fi folosite 3 microfoane şi algoritmi AI. În ce priveşte autonomia, ea ar ajunge la 6.5 ore de playback cu ANC dezactivat, faţă de 8 ore pe FreeBuds Pro. Tocul de încărcare va duce totalul totuşi la 30 de ore.

Un avantaj binevenit este cel al suportului pentru rezistenţa la apă, prin certificarea IP54. Aşteptăm căştile pe piaţă pe albastru/argintiu, alb ceramic şi o nuanţă argintie.

Etichete: , , , , ,

Sursa: gsmarena