AGON by AOC prezintă un nou monitor de gaming cu ecran MiniLed și refresh rate de 170Hz

Scris de | 17 iunie, 2022
AGON by AOC prezintă un nou monitor de gaming cu ecran MiniLed și refresh rate de 170Hz

AGON by AOC prezintă AGON PRO AG344UXM, un monitor ultrawide de 34″ (86,4 cm) cu specificații de top: iluminare de fundal MiniLED cu 1152 de zone cu iluminare dinamică, certificare VESA DisplayHDR 1000, rată de reîmprospătare de 170 Hz, timp de răspuns GtG de 1 ms și rezoluție UWQHD ridicată de 3440×1440.

AG344UXM extinde portofoliul AGON PRO de monitoare high-end cu un model ultrawide care are un număr de 1152 de zone cu intensitate dinamică care se pot aprinde sau stinge individual pentru a afișa în același cadru zone complet întunecate sau secțiuni luminoase de până la 1000 niți. Certificarea VESA DisplayHDR 1000 mărește contrastul perceput și datorită panoului IPS cu unghiuri largi de vizualizare (178°/178°), a preciziei înalte de reproducere a culorilor (99% DCI-P3 100% sRGB) și adâncimii de culoare pe 10 biți, monitorul poate afișa nuanțe precise.

Monitorul are o rată de refresh de 170 Hz și un timp de răspuns GtG de 1 ms, incluzând și tehnologia Adaptive-Sync pentru a înlătura efectele de tearing și stuttering. Compania spune că AG344UXM este ideal pentru aranjamente cu un singur ecran destinate productivității și divertismentului. Datorită porturilor HDMI 2.1 și DisplayPort 1.4, monitorul poate fi conectat la console si plăci grafice de generație curentă. Portul USB-C asigură simultan alimentarea cu energie până la 90W și transmisia semnalului video la 170Hz – 10 biți. Asta înseamnă că un miniPC sau laptop compatibil poate fi încărcat și alimentat fără a pierde avantajul unei rate de reîmprospătare mari. 

Capacitatea de andocare a monitorului este completată de hub-ul cu 4 porturi USB și unul USB tip B upstream. În practică, un mouse și o tastatură conectate la acest hub pot fi folosite cu ajutorul comutatorului KVM pentru a controla dispozitivul conectat la USB-C ( ex: laptop) sau USB-B (ex: desktop PC). Monitorul oferă și suport Picture-by-Picture, iar pe spate are iluminare RGB, ce poate fi sincronizată cu alte periferice AOC din software-ul G-Menu.

Setările OSD ale AG344UXM pot fi ajustate cu ajutorul telecomenzii cu fir (QuickSwitch), a joystick-ului cu 5 direcții de pe spate sau a software-ului G-Menu menționat mai sus. Acest lucru permite utilizatorilor să selecteze, printre altele, 6 moduri dedicate pentru jocuri precum AOC Game Color, afișare FPS sau accesarea modului LowBlue.

AGON PRO AG344UXM va fi disponibil din iulie 2022 la prețul recomandat de 9009 Lei.

Etichete: , , , , , ,