Samsung lansează un nou monitor pentru profesioniști, ViewFinity S8, cu ecran mat și fără reflexii

Scris de | 21 iunie, 2022
Samsung lansează un nou monitor pentru profesioniști, ViewFinity S8, cu ecran mat și fără reflexii

Samsung a anunțat lansarea lui ViewFinity S8, un monitor din gama High Resolution creat special pentru profesioniștii din domeniile creative, precum creatori de conținut, designeri grafici și multe alte domenii conexe. ViewFinity este noua denumire a gamei de monitoare Samsung High Resolution, formată prin alăturarea a două cuvinte – „View” și „Infinity”.

Samsung ViewFinity S8 este disponibil în modele de 32” și 27”, oferind performanțe ridicate în cele mai populare dimensiuni de ecran. Rezoluția UHD de calitate profesională se îmbină cu o gamă largă de culori de până la 98% din DCI-P3 și DisplayHDR 600 de la Video Electronics Standards Association (VESA) pentru o gamă mai variată, precizie și nuanță. Calibrarea profesională din fabrică asigură faptul că până la un miliard de culori sunt proiectate cu claritate pe panoul IPS

În plus, Samsung ViewFinity S8 a primit recunoașterea „PANTONE Validated” pe display din partea PANTONE – ceea ce înseamnă că modelele reproduc în mod autentic peste 2.000 de culori, precum și noile 110 nuanțe nude care pot fi găsite în Ghidul PANTONE SkinTone.

Fiind primul monitor fără reflexii  din lume, verificat UL, ecranul mat este aplicat în partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii și atunci când nu se utilizează un monitor hood, pentru a oferi un mediu de lucru fără distrageri. În plus, ViewFinity S8 a câștigat premiul CES 2022 pentru inovație la categoria Periferice și Accesorii pentru Computer.

Samsung a dezvoltat și aplicat pe ViewFinity S8 un nou material, fabricat din plastic reutilizat din ocean, pentru a reduce deșeurile marine și a minimiza amprenta asupra mediului, folosind mai mult plastic reciclat în producerea produselor de display decât a făcut-o în 2021. Tehnologia Eco Savings Plus de la Samsung reduce, de asemenea, luminozitatea pixelilor în secțiunile unei imagini cu pixeli negri, pentru o reducere de până la 10% a consumului de energie.

ViewFinity S8 poate fi folosit ca andocare all-in-one, pentru desktop-uri sau laptop-uri, pentru stațiile de lucru simplificate de acasă sau la birou. De asemenea, utilizatorii pot conecta monitorul cu un singur cablu USB Type-C care permite semnale de display, transferuri de date de 10Gbps, viteze mari de internet printr-o conexiune Ethernet și încărcare rapidă cu o putere de până la 90W. Design-ul compatibil VESA maximizează eficiența spațiului, permițând utilizatorilor să ajusteze, să încline, să rotească și să pivoteze monitorul în poziția ergonomică preferată. ViewFinity S8 oferă certificare de la TÜV Rheinland pentru îngrijirea ochilor, Adaptive Picture pentru o calitate optimizată în orice mediu de vizionare, modul Eye Saver și tehnologia Flicker Free.

Monitoarele ViewFinity includ modelele nou lansate, precum și alte nouă produse cu rezoluție QHD sau mai mare – modelele 2022 (S80PB, S61B) și modelele 2021 (S95UA, S80UA, S80A, S70A, S65UA, S60UA, S60A). Noul monitor Samsung High Resolution, ViewFinity S8, va fi disponibil la nivel global începând cu sfârșitul lunii iunie, programul de lansare variind în funcție de regiune.

Etichete: , , , , ,