ASUS ROG Phone 6: Au apărut pe internet toate detaliile înaintea lansării oficiale

Scris de | 24 iunie, 2022
ASUS ROG Phone 6: Au apărut pe internet toate detaliile înaintea lansării oficiale

Știm deja de ceva vreme că vara asta urmează lansarea oficială a smartphone-ului de gaming Asus ROG Phone 6, iar acum au fost dezvăluite pe internet specificațiile cu care terminalul ar putea veni. O scurgere publicată pe site-ul Weibo a detaliat totul despre ROG Phone 6.

Asus a dat drumul unor informații cheie despre telefonul de gaming, dar acum știm aproape totul. Se știa până acum că va fi primul model cu procesor Snapdragon 8+ Gen 1 și că va avea un ecran cu o rată de refresh de 165 Hz, dar detaliile suplimentare apărute pe Weibo fac ca ROG Phone 6 să pară un adevărat best buy pentru fanii jocurilor pe mobil.

Ecranul va fi un panou OLED Samsung de 6.78 inci cu rată de refresh de 165 de Hz, față de modelul anterior, care avea o rată de 144 Hz, în timp ce majoritatea celorlalte produse emblematice au o frecvență de 120 Hz.

Dincolo de ecran și procesor, se pare că va avea 18 GB de memorie RAM, dar nu sunt detaliate informații despre stocarea internă. Bateria va avea o capacitate de 6.000 mAh și va suporta încărcarea rapidă la 65W și la fel ca ROG Phone 5, va avea un cititor de amprentă în afișaj.

Alt detaliu menționat de leaker este că Asus ROG Phone 6 va avea o cameră triplă de 64 de megapixeli, dar nu se menționează celelalate obiective.

Conform altor informații publicate recent, se pare că ASUS ROG Phone 6 va avea lansarea oficială pe 5 iulie. Vom reveni cu alte informații atunci când apar și cu detalii oficiale după lansare.

Etichete: , , ,