OPPO Watch 3 şi brăţara de fitness OPPO Band 2 sunt în dezvoltare; Iată ce ştim despre ele

Scris de | 29 iunie, 2022
OPPO Watch 3 şi brăţara de fitness OPPO Band 2 sunt în dezvoltare; Iată ce ştim despre ele

OPPO a fost ocupată mai degrabă cu telefoanele în anul 2022, atât cu seria Reno7, cât şi cu Reno8 şi cu Find X5-urile. Nu a neglijat nici tablete ca OPPO Pad, iar acum îşi întoarce atenţia spre purtabile. Nu e vorba despre căşti noi Enco, deşi ar cam fi cazul să mai vedem şi aşa ceva. E vorba despre OPPO Watch 3 şi brăţara de fitness OPPO Band 2.

Informaţii cu privire la specificaţiile acestor dispozitive au apărut pe web mulţumită zvonacului Digital Chat Station. El afirmă că OPPO a pornit la drum cu dezvoltarea acestor produse axându-se pe creşterea de autonomie. Ni se promite şi un raport corp-ecran generos, cu muchii foarte înguste pe smartwatch. Ceasul OPPO Watch 3 se va vinde în variante de culoare neagră, argintie, gri şi aurie.

OPPO Band 2 este o brăţară de fitness, care permite realizarea de plăţi contactless via NFC şi va fi disponibilă pe negru sau albastru. Integrează senzor de puls, dar şi un senzor SpO2, care va monitoriza nivelul de oxigen din sânge. Ambele purtabile vor debuta în a doua jumătate a anului curent, eventual la IFA 2022. Din păcate aici se opresc şi specificaţiile, iar ca un reminder rapid, OPPO Watch 2 a rămas doar în anumite ţări din Asia deocamdată şi încă aşteptăm debutul în Europa.

Are ecran AMOLED de 1.91 inch, unul arătos mulţumită curburii sale şi aducând uşor cu Apple Watch. Avem la dispoziţie şi un procesor Snapdragon Wear 4100, dar şi 1 GB RAM şi 8 GB stocare. Vine cu baterie de 510 mAh, ramă din aluminiu, certificare 5 ATM, dar şi suport eSIM. Costă în jur de 170 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina