Sony anunţă căştile de gaming şi monitorul de gaming InZone, pentru PS5… şi nu numai!

Scris de | 29 iunie, 2022
Sony anunţă căştile de gaming şi monitorul de gaming InZone, pentru PS5… şi nu numai!

Sony ne-a obişnuit să anunţe telefoane Xperia şi căşti în ultima vreme, ocazional oferind şi detalii despre segmentul de gaming. Acum pe 29 iunie ne surprinde plăcut cu căşti de gaming şi un monitor, care sunt gândite pentru gamerii de pe PS5, dar nu doar atât…

Sony îşi întoarce tot mai mult faţa spre PC şi nu vorbim aici doar despre jocurile portate pe Master Race, ci şi despre aceste noi produse, care sunt compatibile şi cu PC-urile. Brandul e unul complet nou şi se numeşte Sony InZone, acoperind monitoare de gaming şi headseturi. Premisa sună aşa: produse pentru PC, dar perfect adaptate la PS5 şi Xbox Series X.

Sony InZone M9

Monitorul InZone M9 costă 899 dolari şi este un flagship cu ecran IPS 4K de 27 inch şi cu un design inspirat de estetică lui PS5. Are refresh rate de 144 Hz, timp de răspuns de 1 ms, VRR, dar şi compatibilitate G-Sync şi porturi HDMI 2.1 şi DisplayPort. Poate scoate semnal video şi prin USB-C. M9 mai pune la bătaie şi full array local dimming cu 96 de zone, alături de DisplayHDR 600, ambele oferind alb mai luminos, negru mai adânc şi blocarea efectelor de halo. Există şi HDR Tone Mapping automat, care recunoaşte conectarea la un PS5 şi optimizarea HDR-ului, plus un mod care se adaptează la genul de film, fie că e vorba de streaming sau Blu-Ray.

A debutat şi un monitor M3 de 529 de dolari, care vine la iarnă, cu rezoluţie FHD, HDR la 400 nits luminozitate şi refresh rate de 240 Hz.

Sony InZone H9

Headseturile îl au ca flagship pe H9, care vine cu cupe generoase şi suport pentru conexiune simultană Wi-Fi 2.4 GHz şi Bluetooth. Are braţe laterale ajustabile, buton flip to mute şi pernuţe moi şi generoase. Sony împrumuta din tehnologiile folosite la WH-1000XM5. Căştile oferă 32 de ore de autonomie şi e singurul model nou cu anulare digitală a zgomotului. Jucătorii pe PC vor putea instala o aplicaţie companion InZone, alături de 360 Spaţial Sound Personalizer, pentru o acustică spaţială customizata, după profilul dorit.

Pentru a face setup-ul trebuie să îţi fotografiei urechile aparent.

A debutat şi perechea de căşti Sony H7 la 229 dolari şi un H3 de 100 dolari, primul headset wireless şi al doilea cu fir. H7 aduce cu H9 că design şi are conectivitate duala wireless. Nu are anulare de zgomot, dar câştiga pe partea de autonomie: 40 ore. H3 e mai modest ca design şi oferă un pachet de buget de dotări.

De văzut acum când vor sosi în Europa şi la ce preţ.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Gamesradar