Samsung Galaxy XCover6 Pro este un telefon ultrarezistent, cu 5G şi ecran de 120 Hz

Scris de | 30 iunie, 2022
Samsung Galaxy XCover6 Pro este un telefon ultrarezistent, cu 5G şi ecran de 120 Hz

Samsung a lansat în sfârşit un nou telefon robust, după o perioadă de pauză a acestui segment. E vorba despre Samsung Galaxy XCover6 Pro, care se remarcă prin faptul că aduce şi conectivitatea 5G în nişa telefoanelor robuste. Are dotări midrange, dar nu aşa multe compromisuri ca alte telefoane din segment.

Samsung Galaxy XCover6 Pro este gândit pentru mediile de muncă periculoase, precum fabrici, platforme petroliere, agricultură şi altele de genul. Succesorul lui XCover5 foloseşte în cadrul designului său şi plastic reciclat şi vine cu o baterie care se poate înlocui înlăturând capacul din spate. Corpul lui XCover6 Pro rezistă la şocuri, are certificare militară MIL-STD-810H, ceea ce înseamnă că terminalul poate supravieţui la scăpări.

Are şi certificare IP68, ceea ce înseamnă că poate fi scufundat în apă timp de mai mult de 30 de minute şi la o adâncime de peste un metru. Ecranul suportă input de la mâini cu mănuşi sau mâini ude şi asta fără probleme. Ecranul TFT LCD de 6.6 inch are rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 120 Hz. Are protecţie Gorilla Glass Victus+, iar la interior găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 778G, 6 GB RAM şi 128 GB stocare, dar şi baterie de 4050 mAh. Telefonul se poate încărca via port USB-C sau prin pogo pins, aflaţi în zona de jos.

În spate apare o cameră duală cu senzor principal de 50 MP şi o cameră de 8 MP ultrawide, iar camera selfie are 13 MP şi e decupată într-un breton picătură. Telefonul are şi un sistem walkie talkie, măsoară 9.9 mm în talie şi cântăreşte 235 de grame. XCover6 Pro dispune şi de suport 5G şi Wi-Fi 6, dar şi de NFC. Costă 629 de euro şi va fi disponibil în Europa din iulie 2022.

Etichete: , , , ,

Sursa: Fonearena