Xiaomi Band 7 Pro şi Xiaomi Book Pro debutează pe 4 iulie 2022

Scris de | 1 iulie, 2022
Xiaomi Band 7 Pro şi Xiaomi Book Pro debutează pe 4 iulie 2022

Xiaomi se pregăteşte pentru o zi de foc pe 4 iulie 2022, când nu doar că ne va aduce seria Xiaomi 12S, ci şi alte tipuri de dispozitive. Vor sosi spre exemplu laptopul Xiaomi Book Pro, alături de brăţara de fitness Xiaomi Band 7 Pro. Acestea din urmă primesc detalii mai jos.

Xiaomi Band 7 Pro va sosi pe negru sau auriu şi va oferi un ecran mai mare decât cel de pe Xiaomi Smart Band 7. Ar trebui să fie mai apropiat de un ceas inteligent decât de o brăţară de fitness şi cumva mi se pare gândit că un rival pentru Huawei Watch Fit 2. Va include un senzor de puls şi un senzor SpO2 şi va oferi monitorizare pentru stres, somn, ciclu menstrual, dar şi pedometru. Va afişa notificări, va permite controlul muzicii de pe dispozitiv sau de pe telefon şi va avea şi o funcţie Find My Phone.

Designul brăţării/ceasului aduce cu cel de la Redmi Band Pro, cu un cadran pătrăţos. Şi watch face-urile par să fie o idee mai elegante. Aşteptăm şi GPS la bord, NFC şi o baterie de 232 mAh.

Cât despre laptop, Xiaomi Book Pro 2022 va fi un notebook subţire şi uşor, cu ecran de 14 inch cu rezoluţie 4K. Teaserele ne indică prezenţa unui corp metalic unibody aici, cu conector USB-C la bord şi jack audio.

Telefoanele Xiaomi 12S sunt de asemenea confirmate pentru un debut pe 4 iulie, cu optică Leica la bord, iar seria include 3 modele: Xiaomi 12S, model compact, Xiaomi 12S Pro şi Xiaomi 12S Ultra. Acesta din urmă va fi un cameraphone, cu senzor de 1 inch Sony IMX989 de 50 de megapixeli, iar zoom-ul va ajunge la 120X, mulţumită unei camere telephoto periscop.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena