HTC revine pe piaţa tabletelor cu un model pe care probabil puţină lume îl va cumpăra: HTC A101

Scris de | 5 iulie, 2022
HTC revine pe piaţa tabletelor cu un model pe care probabil puţină lume îl va cumpăra: HTC A101

După ce a revenit pe piaţa smartphone-urilor săptămâna trecută cu modelul HTC Desire 22 Pro, acum HTC a lansat şi o tabletă nouă, HTC A101. Este un dispozitiv de buget, care vine cu procesorul Unisoc T618, acelaşi CPU găsit şi pe Samsung Galaxy Tab A8 10.5.

HTC A101 este o tabletă cu ecran IPS LCD de 10 inch şi cu un design destul de banal, ce implică muchii groase ale ecranului şi pini pogo jos. La aceştia se vor conecta accesorii, ca o husă sau tastatură. Are şi baterie de 7000 mAh, iar designul metalic aminteşte de începuturile tabletelor. Ecranul suporta o rezoluţie Full HD+, iar dispozitivul are la interior 8 GB RAM şi 128 GB stocare, plus un slot microSD. Dispune şi de jack audio de 3.5 mm.

În spate se află o cameră principală de 16 MP, iar în faţă una de 5 MP pentru apeluri video şi selfie. Pe partea software se mulţumeşte cu Android 11 cu o cantitate minimă de customizare. Bateria anterior menţionată se încarcă la 10W via port USB-C. Tableta măsoară 8.4 mm în grosime şi cântăreşte 530 de grame.

HTC A101 va sosi pe gri sau argintiu şi costă 361 de dolari. E inedit de văzut unde a lansat HTC produsul şi anume în Rusia, un soi de fief al companiei, ea tot lansând telefoane Desire acolo în ultimii ani.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena