Xiaomi Band 7 Pro a debutat: brăţară de fitness cu ecran de 1.64 inch, 117 moduri sport, GPS

Scris de | 5 iulie, 2022
Xiaomi Band 7 Pro a debutat: brăţară de fitness cu ecran de 1.64 inch, 117 moduri sport, GPS

Xiaomi a ţinut pe 4 iulie un eveniment important, în cadrul căruia a prezentat 3 telefoane noi din seria Xiaomi 12S, dar şi o brăţară de fitness, Xiaomi Band 7 Pro. Urmaşul lui Smart Band 7 aduce mai mult a smartwatch decât a brăţară clasică de fitness. Avem detalii despre produs mai jos.

Cumva îmi aminteşte de un Huawei Watch Fit 2, iar produsul are ecran mai lat decât Band 7. Ecranul său este un AMOLED de 1.64 inch, cu rezoluţie de 456 x 280 pixeli. Aduce şi funcţionalitate Always On Display, ca şi Band 7 şi plusează cu nu mai puţin de 180 de watch face-uri. Pe unele le puteţi crea voi, pornind de la fotografii din arhiva personală. O altă noutate este senzorul de lumină ambientală, care permite reglarea automată a luminozităţii.

Xiaomi Band 7 Pro integrează în spate un senzor de puls, dar şi senzor SpO2. Ambele pot fi monitorizate 24 din 24, cu alerte aferente la creşterea exagerată a pulsului sau scăderea sa şi la scăderea saturaţiei de oxigen. Există un motoraş cu vibraţii care vă alertează cu privire la scădere, dar şi cu privire la faptul că aţi stat prea mult jos, fiind vorba de o alertă anti sedentarism aici. Printre funcţiile purtabilului se numără şi monitorizarea somnului, a stresului, pedometru, a ciclului menstrual.

Până la 117 moduri sport sunt suportate şi unele sunt detectate automat. Marele plus faţă de Band 7 e suportul NFC şi GPS. Sunt şi 10 cursuri de jogging, exerciţii MIIT, training aerobic şi întrecere cu prietenii pe bază de medalii virtuale. Brăţara este rezistentă la apă, fiind certificată 5 ATM şi promite 12 zile de autonomie, încărcându-se în doar o oră. Produsul costă 57 de euro şi vine într-o sumedenie de variante de culoare.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena