ASUS lansează căştile de gaming ROG Cetra True Wireless Pro, cu ANC, conexiune pe fir şi wireless

Scris de | 7 iulie, 2022
ASUS lansează căştile de gaming ROG Cetra True Wireless Pro, cu ANC, conexiune pe fir şi wireless

Odată cu ASUS ROG Phone 6 Pro au debutat şi noi perechi de căşti gândite special pentru gaming-ul pe mobil. Printre ele se numără şi ASUS ROG Cetra True Wireless Pro, căşti care se pot conecta la telefon atât via Bluetooth, cât şi prin cablu.

Acestea sunt căşti dual mode true wireless dotate cu drivere audio de 10 mm şi suport pentru platforma Snapdragon Sound, cu audio AptX Lossless. Aceste buds oferă sunet 24 bit la 96 kHz, ceea ce sună foarte impresionant. Cablul inclus în pachet vă permite să treceţi de la o experienţă wireless la una pe bază de cablu şi adăugă în ecuaţie şi un Quad DAC ESS 9280. Astfel scade şi mai mult latenţa la sesiunile de gaming. Nici pe Bluetooth nu sta rău, iar o pereche de căşti de acest gen conectată la ROG Phone 6 sau ROG Phone 6 Pro ajunge la 45 ms latenţă.

Există şi sistem de anulare a zgomotului, în ambele variante de conexiune. ASUS ROG Cetra vine cu control tactil şi acces la assistent vocal, plus telecomanda inclusă pe cablu. ASUS oferă aici şi certificare IPX4, iar cu tot cu tocul de transport şi încărcare autonomia ajunge la 21 de ore. Cu ANC activ timpul scade la 13 ore. O încărcare de 10 minute asigura 90 de minute de funcţionare.

Specificații ROG Cetra True Wireless Pro

  • Bluetooth și conexiune USB-C cu fir
  • Tehnologie Qualcomm Snapdragon Sound
  • Optimizator audio in-line cu DAC ESS 9280 de înaltă rezoluție integrat și AI Noise-Canceling Microphone
  • Mai multe moduri de anulare activă a zgomotului (ANC)
  • Dopuri ergonomice pentru urechi, cu un design unic al tubului interior
  • Rezistență la stropire cu apă IPX4

Nu avem încă un preţ, dar mă aştept să fie sub 700 lei.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina