Căştile Samsung Galaxy Buds 2 Pro se dezvăluie în fotografii, vor sosi probabil cu Galaxy Z Fold 4

Scris de | 8 iulie, 2022
Căştile Samsung Galaxy Buds 2 Pro se dezvăluie în fotografii, vor sosi probabil cu Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Watch5 a avut parte de o scăpare însemnată pe 7 iulie, dar nu a fost singurul produs Samsung cu acest tratament. Zvonacul Evan Blass a avut treabă serioasă şi ne-a dezvăluit şi modul în care vor arăta căştile Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Avem şi detalii despre ele mai jos.

Randările dezvăluie o pereche de căşti Galaxy Buds 2 Pro care seamănă destul de mult cu Galaxy Buds Pro. O diferenţă care se observă totuşi este un panou în zona de sus a fiecărei căşti care ar putea găzdui senzori în plus. Zvonurile speculează că noile căşti ar urma să crească autonomia, că anularea de zgomot va avea şi mai multe moduri şi la fel şi modul Transparenţă. Produsul are numele de cod „Zenith” şi va sosi pe alb, gri şi mov.

Acestea sunt aceleaşi nuanţe în care este aşteptat şi telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 4. De remarcat şi că Samsung îşi va numi produsul Buds 2 Pro şi nu Galaxy Buds Pro 2, indicând o apropiere mai degrabă de Buds 2 decât de prima generaţie de Buds Pro. Toate variantele de culoare aduc orificii negre pentru microfoane şi grilele de speakere, oferind un aer elegant produsului şi amintind de Buds Pro mai mult decât de Buds 2.

Vo avea şi parte de certificare IPX7, mod Ambient şi sperăm noi o autonomie ce sare de 30 de ore cu tot cu tocul de transport şi încărcare. Aşteptăm poate şi acele funcţii de fitness şi acel termometru de care tot auzim de ani buni pentru căştile Samsung.

Etichete: , , , ,

Sursa: 91mobiles