Ubisoft prezintă mult aşteptatul joc cu piraţi „Skull and Bones” şi anunţă data sa de lansare

Scris de | 8 iulie, 2022
Ubisoft prezintă mult aşteptatul joc cu piraţi „Skull and Bones” şi anunţă data sa de lansare

Ubisoft ne-a tot promis un joc cu piraţi de ceva vreme şi iată că „Skull and Bones” e real şi va sosi pe 8 noiembrie. Titlul se afla blocat în dezvoltare de câţiva ani buni, afectat de pandemie, dar iată-l revenit ca un titlu nou AAA pentru Ubi.

Suntem în plin reviriment al trendului filmelor cu piraţi, între zvonurile că Johnny Depp ar reveni în „Piraţii din Caraibe” şi serialul de succes al lui Taika Waititi „Our Flag Means Death”. „Skull and Bones” va fi un joc de tip live service şi tentaţia este să îl crezi un Far Cry cu piraţi sau un Assassin’s Creed Black Flag renăscut în 2022. Acţiunea se petrece în apele Oceanului Indian în „epoca de aur a pirateriei”. Veţi porni la drum ca un matelot abandonat pe o insulă şi veţi urca în ierarhie până la nivelul lui Barbă Neagră.

Puteţi vâna alţi piraţi, jefui nave şi oraşe, prădând tot ce iese în cale, căutând comori. Pe lângă misiunile solo vor exista şi unele cooperative, jucate în grup. Acest joc a fost prezentat încă de la E3 2017 şi e de ceva vreme în dezvoltare. Principala problemă cu dezvoltarea sa a fost seria de acuzaţii de hărţuire sexuală şi diferenţa de salarii între femei şi bărbaţi de la Ubisoft Singapore. Revenind la joc, el va fi unul open world, online şi va avea şi elemente PVP. Există şi o latură de strategie şi management de resurse. Judecând după trailerele cu gameplay, acţiunea se axează pe luptele cu corăbii, mai degrabă decât pe incursiuni third person la baionetă. Vasele vor fi complet personalizabile.

Titlul va debuta pe 8 noiembrie 2022 pe Xbox Series S/X, PS5, PC, Stadia şi Lună. O zi prost aleasă, deoarece cam tot atunci apare şi noul God of War: Ragnarok (pe 9 noiembrie mai precis).

Etichete: , , , ,

Sursa: The Verge