Când ar putea sosi „Thor: Love and Thunder” pe Disney+

Scris de | 12 iulie, 2022
Când ar putea sosi „Thor: Love and Thunder” pe Disney+

„Thor: Love and Thunder” este blockbuster-ul verii în acest moment, deşi a stârnit reacţii mixte în rândul publicului şi criticilor. Al patrulea film Thor ne aduce şi o Lady Thor şi vine după un „Thor 3” foare amuzant regizat de Taika Waiti, care a prins aşa bine la public, că regizorul a revenit şi pentru partea a patra. Acum aflăm când ar putea sosi pe Disney+.

Cei care au ratat sosirea lui „Doctor Strange 2” în cinematografe nu au avut prea multe de aşteptat, deoarece el a ajuns pe Disney+ pe 22 iunie. A trecut vremea lansărilor din pandemie, când apăreau filme simultan în cinema şi pe reţelele de streaming, cum a fost cazul lui „Black Widow”. Încă nu ştim exact când va sosi „Thor: Love and Thunder” pe reţeaua de streaming, dar putem calcula judecând după release-urile trecute. În general Marvel lasă să treacă măcar 45 de zile de la debutul în cinema.

Asta s-a întâmplat la „Doctor Strange In the Multiverse of Madness”, „Eternals” şi „Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings”. Ultimele două au avut nevoie de aproximativ 60 de zile totuşi. Astfel putem deduce că „Thor: Love and Thunder” va sosi pe Disney+ pe 21 august 2022. Cum Disney+ preferă zilele de miercuri pentru lansări, cum am văzut şi la „Obi Wan”, data de 24 august ar putea fi cea aleasă pentru debutul noului „Thor”.

Pot fi şi întârzieri şi amânări, deoarece mai sunt de lansat şi seriale ca „She-Hulk: Attorney At Law”. Ce e drept noul „Dr. Strange” a venit în aceeaşi zi cu un episod din „Ms. Marvel” şi „Obi-Wan Kenobi”, deci nimic nu e bătut în cuie. În acest moment noul film Thor are nota 7.0 pe IMDB, în vreme ce Rotten Tomatoes îl are la 67% la nivel de critici şi la 81% la nivel de public. Cei mai mulţi se plâng ca filmul este haotic, „împrăştiat” şi prea apropiat de o comedie romantică. Christian Bale cu al său villain Gorr mai salvează situaţia.

Etichete: , , , ,

Sursa: Inverse