Realme anunţă căştile Buds Air 3 Neo, model wireless cu sunet 3D, autonomie de 30 de ore

Scris de | 13 iulie, 2022
Realme anunţă căştile Buds Air 3 Neo, model wireless cu sunet 3D, autonomie de 30 de ore

În cadrul evenimentului de lansare a lui Realme GT 2 Master Explorer Edition, realme a anunţat şi o nouă pereche de căşti wireless. E vorba despre Realme Buds Air 3 Neo, care oferă sunet 3D şi autonomie de 30 de ore.

Căştile aduc un design cu tijă şi corp alungit, dar şi cu dop în capăt. Amintesc mai mult de Realme Buds Air 3 decât de predecesor şi au şi ceva din Realme Buds Air Neo. Versiunea de anul trecut, Buds Air 2 Neo nu avea acele tije, ci doar corpul rotunjit. Indicând apartenenţa la zona de buget, acest produs vine fără anulare activă a zgomotului de fond, care e drept, era prezentă pe modelul din 2021. Avem totuşi suport pentru sunet 3D cu acustica Dolby Atmos.

Autonomia a crescut de la 28 de ore la 30 de ore, iar căştile integrează drivere de 10 mm. Sunt disponibile pe alb sau albastru şi au o certificare IPX5, ceea ce înseamnă că rezistă cu brio la stropire şi perspiraţie. Chiar dacă nu au ANC, au ENC (Environmental Noise Cancellation), iar gamerii se vor bucura de o latenţă scăzută, de 88 ms în sesunile de gaming. Controlul se face prin gesturi de atingere a exteriorului căştilor.

O cască care greutate de 4 grame şi se conectează via Bluetooth 5.2. Există şi compatibilitate cu aplicaţia Realme Link şi pairing mai rapid cu telefoanele şi tabletele care au Realme UI, ColorOS sau OxygenOS. Autonomia este de până la 7 ore per casca, iar produsul se vinde deocamdată în China la preţul de 22 de dolari.

Etichete: , , ,