Samsung Galaxy Z Fold 4 îşi dezvăluie variantele de culoare şi stocare

Scris de | 14 iulie, 2022
Samsung Galaxy Z Fold 4 îşi dezvăluie variantele de culoare şi stocare

Samsung Galaxy Z Fold 4 e aşteptat să debuteze în luna august, alături de Samsung Galaxy Z Flip 4 şi Galaxy Watch 5. Scăpările nu au lipsit până acum, de la randari, la fotografii, specificaţii, huse şi chiar o posibilă dată a anunţului: 10 august 2022. Azi avem noi scăpări.

Pentru început trebuie spus că la începutul săptămânii FCC a certificat ambele telefoane, deci asta înseamnă că suntem foarte aproape de lansare. Ei bine acum zvonacul numărul 1 de pe planetă, Evan Blass (@evleaks) a dezvăluit variantele de stocare şi de culoare pentru Samsung Galaxy Z Fold 4. Pliabilul va fi disponibil în 3 variante de stocare şi un total de 4 variante de culoare. Varianta de bază va avea 128 GB stocare internă, iar celelalte două vor avea 256 GB sau 512 GB.

Încă nu ştim cum stăm cu RAM-ul, dar precedentele scăpări menţionau până la 12 GB la bord (8 GB versiunea de pornire). În ce priveşte coloritul, captura de ecran partajată de Evan dezvăluie că Galaxy Z Fold 4 va sosi pe verde-gri, negru Phantom, disponibile pentru toate configuraţiile. Va exista şi o versiune Roşu Burgundy pentru variantele de stocare de 256 GB şi 512 GB. Revenind la specificaţii, telefonul va aduce un ecran AMOLED de 7.6 inch cu pliu pe mijloc şi cu o cameră selfie sub ecran.

La exterior se află un ecran AMOLED de 6.2 inch HD+. Ambele panouri au refresh rate de 120 Hz, ca la predecesor. La interior se află noul procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, dar şi o baterie de 4400 mAh cu o modestă încărcare la 25W. Poate cel mai mare upgrade se produce în spate, unde trecem la o cameră triplă cu senzorul principal de 50 MP de pe Galaxy S22, alături de o cameră de 12 MP ultrawide şi una de 12 MP telephoto cu zoom optic 3X.

Camera selfie din ecranul interior va fi de 16 MP, iar cea exterioară de 10 MP. Aparent balamaua se simplifică şi vom avea din nou suport pentru stylus.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina