Samsung confirmă data de 10 august pentru prezentarea lui Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 (Unpacked)

Scris de | 20 iulie, 2022
Samsung confirmă data de 10 august pentru prezentarea lui Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 (Unpacked)

După zvonuri şi scăpări semnate Evan Blass, Samsung a confirmat în sfârşit data de 10 august drept momentul viitorului său eveniment Unpacked. Atunci vor sosi Samsung Galaxy Z Fold 4 şi Galaxy Z Flip 4, cele mai noi telefoane pliabile ale companiei.

La eveniment aşteptăm şi debutul ceasurilor Samsung Galaxy Watch 5 şi Galaxy Watch 5 Pro, dar şi al căştilor Galaxy Buds 2 Pro. Evenimentul are loc într-o zi de miercuri şi a fost prefaţat de Samsung cu teasere, ghicitoare cu buline colorate, multe dintre ele în noua nuanţă de mov Bora Purple, propagată deja pe Galaxy S22. Gurile rele spun că teaserele, care se prezintă ca jocuri interactive fac aluzie la opţiunile de customizare Bespoke pentru Galaxy Z Fold 4 şi Galaxy Z Flip 4.

Samsung Galaxy Z Fold 4 este un telefon pliabil cu ecran pe interior, un panou pliabil de 7.6 inch, care se pliază pe mijloc. De această dată pliul său va fi mult mai bine mascat. Culorile oficiale ale produsului sunt Phantom Black, Bej, Verde-Gri. Designul e aproape identic cu al lui Galaxy Z Fold 3 şi include un cititor de amprente lateral, un buton lateral de volum şi un SIM tray în stânga sus. La interior se va afla un procesor Snapdragon 8+ Gen 1 şi 12 GB RAM, dar şi cel puţin 256 GB stocare. Camera principală include senzori de 50 MP, 12 MP ultrawide şi 10 MP tele cu zoom optic 3X. Are şi cameră selfie exterioară de 10 MP.

Samsung Galaxy Z Flip 4 pe de altă parte este un telefon pliabil cu clapetă, cu format mai pătrăţos, mai ales dacă ne uităm la muchii. E mai subţire şi mai uşor şi va sosi pe gri, mov, auriu şi albastru. Nici aici nu găsim mari diferenţe faţă de predecesor. Are un ecran exterior de 2.1 inch, faţă de cel de 1.9 inch de pe Z Flip 3. Ecranul principal este un AMOLED de 6.7 inch cu refresh rate de 120 Hz, la rândul său cu pliu mai discret.

Şi aici vedem un procesor Snapdragon 8+ 1 Gen, o baterie de 3800 sau 3900 mAh şi încărcare la 25W. Debutul în magazine va fi pe 26 aguust 2022.

Etichete: , , ,