Motorola RAZR 2022 ne va permite să jucăm jocuri pe ecranul extern; Telefonul a fost amânat

Scris de | 22 iulie, 2022
Motorola RAZR 2022 ne va permite să jucăm jocuri pe ecranul extern; Telefonul a fost amânat

Una caldă şi una rece din tabăra Motorola astăzi… pe de o parte avem un nou teaser pentru Moto RAZR 2022, telefonul său pliabil cu clapetă, pe de altă parte aflăm că telefonul a fost amânat. Din nou teaserul vine de la un oficial Lenovo, acelaşi Chen Jin care a prezentat şi designul său live.

De această dată ne prezintă ecranul extern al telefonului afişând un joc de zaruri, acesta fiind doar începutul. Pe viitor vom putea juca şi alte jocuri pe terminal, probabil unele mai simple gen Flappy Bird sau platformere. Deşi, după ce am văzut DOOM rulând pe un test de sarcină sau chiar în cadrul lui DOOM, nimic nu ne mai surprinde. Motorola RAZR 2022 are un ecran cover mai mare decât al predecesorilor şi posibil chiar mai mare decât cel de pe Samsung Galaxy Z Flip 3 şi 4.

Pe Huawei P50 Pocket l-a întrecut deja. Vedem şi camera duală cu blitz LED lângă acest ecran, care va include un senzor principal de 50 MP şi o cameră ultrawide de 13 MP. Ecranul intern va fi unul de 6.7 inch probabil, cu orificiu pentru camera selfie. A dispărut bărbia de pe celelalte modele Moto RAZR, iar cititorul de amprente e acum mutat lateral. La interior vom găsi un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 12 GB RAM şi jumătate de TB de stocare. Are şi camera selfie de 32 MP, Android 12 cu interfaţa custom My UX.

Între timp zvonacul Digital Chat Station pare convins că Motorola a amânat lansarea lui Moto RAZR 2022. Aparent nu vrea să concureze cu Z Flip 4, care vine pe 10 august sau cu pliabilul cu clapetă de la OPPO, care e şi el în pregătire. Asta înseamnă că am putea vedea abia în septembrie cel devreme aces RAZR nou.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina