Motorola RAZR 2022 apare într-un clip video promoţional

Scris de | 14 iulie, 2022
Motorola RAZR 2022 apare într-un clip video promoţional

Motorola RAZR 2022 e cu un pas mai aproape de lansare, după ce a scăpat pe web într-un clip video convingător şi în câteva fotografii în mâna unui oficial. Dacă acel clip e o scăpare veritabilă, ei bine fotografiile au fost dezvăluite chiar de către un oficial Lenovo.

E vorba despre Chen Jin (general manager Lenovo Mobile China), care a postat fotografii cu el ţinând telefonul în mână. Cunoscut pentru o perioadă şi drept Moto RAZR 3, telefonul schimbă puţin formatul faţă de predecesorul Moto RAZR 5G. Nu mai are bărbie, iar ecranul extern este acum mai mare, având o diagonală de 3 inch. Şi telefonul este mai lat, iar balamaua s-a schimbat, aducând cu cea de la Galaxy Z Flip. Rama noului RAZR este groasă şi rotunjită, iar pe partea exterioară, deasupra ecranului vedem o cameră duală.

Teaserul video ne indică faptul că MOTO RAZR 3 va fi lucios şi va primi wallpaper-uri speciale, inspirate de ceasurile analogice pentru ecranul Cover. Scăpările recente au arătat şi că Moto RAZR 2022 va avea un ecran P-OLED de 6.7 inch, cu pliu aproape invizibil pe mijloc. Motorola e extra precaută cu acest telefon, deoarece se va duela cu Samsung Galaxy Z Flip 4, care debutează în august 2022. De remarcat şi evoluţia specificaţiilor.

Primele două Moto RAZR-uri au avut dotări midrange, iar acum trecem la un procesor Snapragon 8+ Gen 1, o cameră de 50 MP principală şi una de 13 MP ultrawide. Are şi 12 GB RAM şi jumătate de TB de stocare, iar preţul… e pe măsură, 1149 euro. Sigur vom mai vedea scăpări în curând.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Sparrowsnews