Motorola RAZR 3 îşi dezvăluie preţul; Telefonul pliabil va sosi în iulie

Scris de | 18 iunie, 2022
Motorola RAZR 3 îşi dezvăluie preţul; Telefonul pliabil va sosi în iulie

Motorola e gata să scrie un nou capitol în istoria telefoanelor pliabile, odată cu lansarea lui Moto RAZR 3. El a avut deja scăpări sub formă de randari şi fotografii, iar acum apare cu preţ, dată de lansare şi câteva detalii în plus. Hai să vedem ce e nou.

Moto RAZR 3 ar urma să coste 1149 euro pe Bătrânul Continent. Asta înseamnă că RAZR 3 va fi mai iefitn decât RAZR 5G, care a debutat în Europa la preţul de 1399 de euro. De această dată Moto chiar a pus dotări de top pe telefon, nu specificaţii midrange sau high midrange. Pliabilul e gândit să concureze cu Samsung Galaxy Z Flip 3 sau chiar cu Z Flip 4. Va debuta pe nuanţa Quartz Black, în vreme ce Z Flip 4 va avea cel puţin 3 sau 4 versiuni. Conform zvonurilor precedente, RAZR 3 va aduce un ecran de 6.7 inch cu un pliu mai discret decât pe multe terminale pliabile cu clapetă.

La interior vom găsi un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen+, alături de 12 GB RAM şi 512 GB stocare. Ecranul are rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 120 Hz, cu un orificiu decupat pentru camera selfie. Ecranul cover va fi semnificativ mai mare, cu diagonală de 3 inch. E mai mare şi decât cel de pe Z Flip 3 şi aparent şi Z Flip 4. Pentru selfie-uri vom avea o cameră de 32 MP, iar în spate se va afla o cameră principală de 48 MP, alături de una ultrawide de 13 MP.

Se discută de o baterie de 2800 mAh, dar ar putea să fie o eroare, deoarece capacitatea e foarte modestă chiar şi pentru un pliabil cu clapetă. Telefonul va sosi cu Android 12 preinstalat, cu My UX care aduce aspectul de customizare de layout, fonturi, wallpaper-uri şi altele. Va exista şi un cititor de amprente lateral.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena