Motorola RAZR 3 apare într-un clip video hands on şi îşi dezvăluie designul

Scris de | 26 mai, 2022
Motorola RAZR 3 apare într-un clip video hands on şi îşi dezvăluie designul

Unul dintre primele telefoane care şi-au adjudecat procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 atunci când a fost anunţat este pliabilul Moto RAZR 3. E drept, mai degrabă la nivel de zvonuri şi teasere, decât ceva bătut în cuie. Cert e că scăpările nu au lipsit, el culminând cu un video hands on cu telefonul, apărut pe 25 mai.

Motorola a confirmat deja că lucrează la un nou telefon pliabil, de această dată unul cu dotări de flagship, inclusiv noul procesor Qualcomm. Acum avem imagini cu terminalul şi vedem că designul s-a schimbat mult faţă de originalul din 2019 şi faţă de RAZR 5G din 2020. A dispărut bărbia care definise seria RAZR încă de la începutul anilor 2000 şi designul s-a dus într-o direcţie ce pare mai apropiată de un Galaxy Z Flip aş zice.

Observăm şi prezenţa unei camere duale în spate, faţă de cea singulară a predecesorilor, în vreme ce camera selfie e integrată într-un orificiu decupat în ecran. Cel mai interesant lucru e faptul că telefonul nu pare să aibă vreun pliu la vedere pe ecranul intern. În acelaşi timp, ecranul are muchii cam groase, iar display-ul extern e bine deghizat în corpul telefonului. Aparent diagonala ar fi mai mare decât cea de pe Z Flip 3. Cititorul de amprente este integrat în butonul Power lateral.

Până să vină acest model, avem şi confimarea că un telefon Motorola de top va debuta în iulie. E cunoscut sub nume de cod Frontier, va avea o cameră de 200 de megapixeli şi la nivel comercial s-ar putea numi Motorola Edge 30 Ultra.

Etichete: , , , ,

Sursa: Evan Blass