Mercusys lansează în România primul sistem mesh cu Wi-Fi 6 din portofoliul companiei

Mercusys lansează pe piața din România primul sistem mesh compatibil Wi-Fi 6 al companiei, Halo H80X. Acesta elimină efectul de buffering și congestia rețelei și îi ajută pe utilizatori să beneficieze de o conexiune Wi-Fi stabilă și rapidă, în toată casa.

Datorită vitezelor de 3 Gbps, a acoperirii cu semnal Wi-Fi întregii case și a capacității îmbunătățite, utilizatorii se pot bucura de Internetul stabil în timp ce fac streaming, se joacă sau lucrează de acasă, totul cu un singur dispozitiv compatibil cu unul dintre cele mai moderne standarde de conexiune Wi-Fi: Wi-Fi 6.

Mesh Wi-Fi 6, cu viteze de până la 3000 Mbps

Standardul Wi-Fi 6 îmbunătățește practic fiecare aspect al rețelei de acasă: viteza, eficiența și capacitatea de suport pentru dispozitivele conectate în rețea. Toate acestea sunt posibile datorită unor funcții avansate, printre care OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, BSS Color și canale de 160 MHz. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot conecta până la 150 de dispozitive simultan și pot beneficia de viteze de până la 3000 Mbps.

O soluție Wi-Fi 6 pentru întreaga locuință

Mercusys Halo H80X (3-pack) asigură o acoperire a întregii locuințe, de până la 650 de metri pătrați, funcționând ca un sistem unificat pentru a se potrivi oricărui tip de casă. Oferă un semnal Mesh Wi-Fi 6 rapid și stabil în toată casa, lucru care îi menține pe utilizatori conectați permanent.

Sistemul Mercusys Halo H80X conectează automat telefoanele sau tabletele la cea mai apropiată și mai rapidă unitate, oferind o experiență de rețea fără întreruperi. Datorită funcțiilor precum Self-Healing, Beamforming, dar și amplificatoarelor și receptoarelor de semnal, Halo H80X este un sistem mesh bun pentru vizionarea de filme sau seriale, pentru streaming și jocuri.

Mai mult, sistemul Mesh Wi-Fi 6 Halo H80X este ușor de configurat, direct din aplicația Mercusys, și oferă și opțiuni solide de control parental, pentru ca utilizatorii să poată gestiona cu ușurință timpul petrecut în online de cei mici și conținutul accesat de aceștia.

Sistemul Mesh Wi-Fi 6 Mercusys Halo H80X este disponibil în stocul magazinelor partenere, la un preț recomandat de 899.99 lei și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.