Samsung Galaxy S22 versiunea de culoare Bora Purple a sosit; Când va debuta în magazine?

Scris de | 27 iulie, 2022
Samsung Galaxy S22 versiunea de culoare Bora Purple a sosit; Când va debuta în magazine?

Samsung are obiceiul de a lansa extra versiuni de culoare ale telefoanelor sale pe parcursul anului pentru a ţine viu interesul pentru seria principală Galaxy S. Nu e deloc ceva nou, deoarece şi Apple a lansat în acest an un iPhone 13 verde. Acum apare un Galaxy S22 pe nuanţa Bora Purple.

E drept că elementul surpriză a dispărut: ştiam din scăpări ce ne aşteaptă şi ştiam şi numele nuanţei. Aminteşte de movul lui Galaxy S9 cumva, dar într-o versiune mai light. De fapt Galaxy S8 a avut Orchid Gray iar Galaxy S9 Lilac Purple. „Bora” este cuvântul sud coreean pentru mov, de aici şi noua denumire, care apare pe un telefon cu o nuanţă foarte deschisă de mov. Finisajul este mat, iar rama din aluminiu glossy este vopsită în aceeaşi culoare.

Ce e diferit de nuanţa violet, care era deja disponibilă pentru S22, e că acel model venea cu o ramă metalică aurie şi tot auriu era şi modulul foto. Samsung Galaxy S22 în Bora Purple va fi pus în vânzare pe 10 august, fix aceeaşi dată când Samsung îşi ţine marele eveniment Unpacked de vară. Atunci va prezenta telefoanele Samsung Galaxy Z Fold 4 şi Galaxy Z Flip 4, alături de căştile Galaxy Buds 3 Pro, dar şi ceasurile Galaxy Watch 5.

Aşteptaţi-vă că unele dintre aceste produse să vină de asemenea pe nuanţa Roba Purple. Revenind totuşi la Galaxy S22 în Bora Purple, el va fi disponibil pe Samsung.com şi la anumiţi retaileri la suma de 850 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena