Sony lansează PlayStation BackBone One, controller oficial pentru iPhone

Scris de | 30 iulie, 2022
Sony lansează PlayStation BackBone One, controller oficial pentru iPhone

E foarte greu să găseşti un controller pentru telefonul mobil care să ofere o replică pe măsura experienţei tactile de pe DualSense sau alte controllere de PlayStation. Sony a preferat să preia… controlul situaţiei şi să lanseze Backbone One, un controller oficial pentru iPhone, cu toate licenţele necesare.

E creat pornind de la un PS5 DualSense şi este promovat că ideal pentru a juca jocuri pe iPhone via Remote Play. Vine cu D Pad, două thumbstick-uri analogice, 4 butoane de acţiune şi 4 butoane shoulder. Are şi buton de captură de ecran, buton Menu şi unul de Share. Chiar dacă e un produs licenţiat PlayStation, îl poţi folosi pentru a juca o sumedenie de jocuri din App Store sau Apple Arcade, care nu au neapărat legătura cu Sony.

Merge cu Genshin Impact, Call of Duty Mobile, Diablo Immortal şi Apex Legendds Mobile. Puteţi descărca şi o aplicaţie Backbone App dedicată pentru a customiza experienţa. O veste bună e că puteţi conecta căştile Pulse 3D direct la acest gamepad. Backbone One este alimentat de bateria iPhone-ului, deci nu are nevoie de alimentare separată.

Un Backbone One costă 99.99 dolari la Best Buy şi în Europa ajunge la 119 euro. Livrările încep în noiembrie 2022. În unele regiuni vine cu un bonus: o lună de acces gratuit la Apple Arcade, Google Stadia Pro şi Discord Nitro.

Etichete: , , , ,

Sursa: Trusted Reviews