Telekom România Mobile s-ar putea vinde către proprietarul clubului Southampton

Scris de | 2 august, 2022
Telekom România Mobile s-ar putea vinde către proprietarul clubului Southampton

Conform ZF.ro, care citează surse din industrie, se pare că proprietarul clubului de fotbal Southampton din Premiere League ar fi în pole position pentru preluarea companiei Telekom Mobile Communications, cel de-al patrulea jucător de pe piața de telecomunicații din România.

Proprietarul clubului Southampton este Dragan Solak, un miliardar sârb care a cumpărat 80% din acțiunile clubului la începutul acestui an pentru aproximativ 100 de milioane de lire.

Fostul Telekom România s-a împărțit în două divizi diferite, iar diviza fixă a fost preluată de Orange, tranzacție finalizată în toamna anului trecut. Detalii despre închiderea tranzacției ne-a oferit și Liudmila Climoc, CEO al Orange România, într-un interviu realizat de curând

După împărțirea pe bucăți și vânzarea diviziei fixe, Telekom Mobile Communication a rămas la Deutsche Telekom Germania și OTE (Grecia), care au încercat să găsească un cumpărător. Mai multe zvonuri privind vânzarea au fost lansate de ceva vreme, astfel câ fiecare zvon din piața trebuie privit cu rezerve.

Etichete: , , , , ,